[]

Ev Güvenlik Sistemi

Selamlar,

ev güvenlik sistemi olarak kale alarmı kullanıyoruz. taahüt süremizin sonu geldi ve aylık 934 tl fiyat veriyorlar. mevcutta 432 tl veriyorduk. pronet yüksek ihtimalle daha pahalıdır.

başka önerdiğiniz bir sistem var mıdır?

bizim için önemli olan, cam-kapı sensörleri, pencere ve kapı üstünde ışıklı/sirenli kutu ve acil bir durumda telefon ile ulaşılması.

çok teşekkürler.

 
Türknet de var.


  • numlock  (07.05.24 15:55:43) 
securitas (eski tepe güvenlik) arayıp bir teklif alın.
www.securitasalarm.com.tr
pronet'in fiyatı yüksektir, yine de arayın bir kampanya var mı bilgi alın.

istanbulda iseniz mgs güvenlik, biges'ten de teklif alın.
biges.com
www.mgs.com.tr


kale ile görüşüp iptal etmek istediğinizi söylediniz mi? bu aşamada indirim teklif etmediler mi?
  • sealth  (07.05.24 16:32:55 ~ 17:03:03) 
@sealth

hocam eskiden firmalarda genel olarak işe yarıyordu fakat son zamanlarda direkt talebe ok veriyorlar diye o blöfe girmedim telefonda görüşürken ortada kalmayayım diye :D hala işe yarıyor mu?
  • Defanstaki son adam  (07.05.24 17:02:29 ~ 17:03:29) 
uzun zamandır piyasa da değilim güncel bilgim yok, yerinizde olsam ilk etapta diğer yerlerden fiyat alır piyasayı öğrenirim, diğer firmaların fiyatları kale'ye yakınsa arar bir indirim talep ederdim.

432tl demişsiniz mevcut sisteme, buna kaç sensör dahil, haberleşme ne ile sağlanıyor sabit telefon mu, gsm üzerinden mi?kurulu sistem kablolu mu kablosuz mu?
  • sealth  (07.05.24 17:12:21 ~ 17:12:46) 
@sealth sistem kablosuz sistem, 5 tane pencere sensörü, 2 hareket sensörü, 2 dış kapı sensörü, tuşlu panel ve 2 tane siren kutusu var. siren kutularının birisi dış kapı üzerinde aktif diğeri ise pencerenin altında pasif boş kutu şeklinde.


  • Defanstaki son adam  (07.05.24 17:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.