[]

karagümrük-gs maçı hk?

Karagümrük gs maçının olduğu gün istanbulda olacağım. Fb maçı çok pahalı olacağı için ve o gün istanbulda olmayacağım için Karagümrük maçına bilet bulursam gitmek sizce mantıklı mı?

Olimpiyat stadının konumu, soğuk olması vs gibi negatif unsurlar var ama bir yandan da aynı anda fb puan kaybederse şampiyonluk maçına tanık olma imkanı da var, ne dersiniz?


 
bilet bulabilirseniz gitmek mantıklı. gs tarafına 24bin bilet ayrılmış galiba. çıktığı gibi tükenecektir diye düşünüyorum.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (07.05.24 12:59:04) 
sampiyonluk maci olmaz cunku hepsi ayni saatte oynanacak.


  • buenosdias  (07.05.24 14:47:30) 
şampiyonluk maçından kastım gs karagümrük’ü yenerken fb berabere kalırsa ya da yenilirse karagümrük maçı sonunda şampiyon oluyoruz.o yüzden dedim.


  • ercu cozer  (07.05.24 15:17:38) 
Gidilir. Şampiyonluğu ilan etme ihtimali yüksek.


  • pispinti  (07.05.24 15:17:38) 
yani ben istanbul'da yaşamayan bir galatasaraylı olsam her türlü oradayken bir maça gitmek isterdim, hele ki bunun dediğiniz gibi şampiyonluk maçı olabileceğini düşünürsek bence süper seçim olur, imkanınız olursa gidin derim ama çok zor maalesef. deplasman maçı olduğu için karagümrük fazla bilet verse bile bulamayabilirsiniz. yine de denemeye değer.

bu tamamen kişisel tahmin ama bence zaten şampiyonluk maçı olacak. galatasaray berabere kalıp fener içeride kayseri'ye yenilirse şaşırmam.
  • mark greg sputnik  (07.05.24 16:08:30) 
kesinlikle gidilir


  • ala09  (07.05.24 17:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.