[]

Erkeklere bir soru

Merhaba. Evli ve çocuklu olduğunuzu düşünün. Bir şekilde işi bıraktınız. Uzun süre iş arama lüksünüz yok. Bir iki günde iş bulmanız gerekiyor diyelim. Hangi işlerde çalışırdınız ya da çalıştınız? Bu iş sizi mutsuz eder miydi? Kadınlar da cevap verebilir. Teşekkür ederim.




 
Taksiye çıkardım.


  • numlock  (06.05.24 18:39:03) 
Evli ve çocukluysam ne iş bulursam yapardım. Kasiyerlik, taksicilik gibi


  • ferenc  (06.05.24 18:50:39) 
motorum varsa direkt kurye. yoksa restoranlara koşar kuryelik yapabileceğimi söylerdim illa 1-2'si ok derdi. olmadı mı, marketlerde iş bakardım. o da mı olmadı, benzincilerde pompacılık kovalardım.

"Bu iş sizi mutsuz eder miydi?", kendi işimle alakalı arayış yaparsam, fırsat bulursam benzer bir pozisyonda tekrar çalışacaksam bu iş zerre mutsuz etmezdi aksine keyifte alırdım.
  • avatar is back  (06.05.24 18:58:19) 
avatar is back, kendi işinizde başvuru yapıyorsunuz. Kendi işinizi bulana kadar olan kısım için bu soru.


  • dissendium  (06.05.24 19:13:58) 
Evli ve çocukluysam iş bulana kadar ne iş olsa yaparım. En yakın A101'de kasiyer olurum mesela.


  • nawar  (06.05.24 19:20:49) 
cok acil oldugu durumlarda bulasik yikadigim oldu gecmiste kisa sureli. gunluk fuar isleri falan da olabiliyor ama kisa sureli araniyorsa.

kisa sureli yaptiysam mutsuz olmam. surekli yapsam olabilirdim.
  • bohr atom modeli  (06.05.24 19:23:41 ~ 19:25:01) 
bana da kuryelik mantıklı geliyor. erk arkimi de gece mesaisi yapan bi işe gönderirdim barmenlik gibi. masa başı çalışan adam biraz hayata karışsın mk...


  • ala09  (06.05.24 20:19:56) 
32 yaşında, bekar ve yalnız yaşayan bir erkeğim.
Öncelikle şu "Mutsuz eder miydi" sorusunu Allah bilir. Muhtemelen etmezdi çünkü böyle bir devirde evde çoluk çocuk varken kısa sürede iş bulduysam halime şükrederdim.
Ben daha önce yazılım şirketi (startup) batırdım ve ondan sonra girdiğim ilk işten hiç çıkmadım. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden ama yapım gereği zihnen kendimi böyle durumlarda hep en kötü senaryoya hazırlarım. Şu an da ekmek aslanın ağzında malum, eğer mutsuz olacaksam da o bulduğum işe önce girer, sonra orada ekmek parası kazanırken daha iyi şartları aramaya başlardım.
  • norek  (06.05.24 20:55:26) 
Kendim a101e filan kasiyer diye girerdim kocamı da taksici yapardım şu kaçak olanlardan ya da kurye olsun. Mutsuz olmazdım böyle işler zaten geçici yapılıyor kimse kasiyerlik kuryelik kariyeri yapmak için çalışmıyor. Bir süre çalışılıp kendi mesleğine dönersin. Yerine göre eğlenceli bir deneyim olabilir.


  • kaptan maydanoz  (06.05.24 23:14:21) 
b planım her zaman özel ders vermek oldu/olacak. evli ve çocukluyken de tek iş olarak yaptığım bir dönem oldu.


  • hrskrs  (06.05.24 23:19:41) 
cocugum icin ne is olsa. legal oldugu sürece her sey.
yüzme kursu gibi lüks sayilabilecek bir aktivite icin bile yapmayacagim sey olmaz cocugumun mutlulugu, yetiskin olunca kendini eksik hissetmemesi icin.
K

ama söyle de bir sey de var ben büyük ihtimalle önlemimi önceden de alirdim. her sey bizim icin tabii bunu da unutmayarak.
  • robert bosch  (06.05.24 23:21:16) 
Bir iki gune is bulunmuyor artik. Diger basit is yerleri de "kooskoca petrol muhendisi, Amerika'da okumus, Ingilizce Fransizca biliyor, bir suru ulkede calismis, herhalde yanlislikla basvuru yapti" vs diye basvurumu ciddiye almazdi saniyorum.

Onlyfansci baba falan olurdum herhalde, kader utansin :)
  • thetruenorthstrongandfree  (07.05.24 02:37:44 ~ 02:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.