[]

bu öğretmeni nereye bildireyim?

arkadaşlar bulunduğum ilin sosyal medya hesabından öğretmen olduğunu düşündüğüm bir kadın temizlikçisine mutfak beziyle vestiyer silmiş diye kızıyordu. ben de uygun bezi verince sorunun ortadan kalkacağını söyledim. o gündür bana takık. temizlikçi arayanların altına ismimi etiketliyor, yemek yaptırıyorum sen yaparsan alırım bir dal falan yazıyor. birde eğitimci bunu yapan sadece yaptığının ayıp olduğunu mesaj atmamasını söyledim. cimere yazsam bir şey çıkmaz. engelle geç diyebilirsiniz ama bu bir öğretmen. birilerini rahatsız etmesi normal mi?




 
şikayet edilecek bir durum görmedim. yani siz tabi rahatsız olursunuz da, şikayet etseniz bile elde bir done yok ki. sizi etiketliyor, yorumda bulunuyor vs. hakaret, iftira gibi şeyler yok.
engelleyiniz.

  • numlock  (05.05.24 15:08:15) 
Öğretmenliğiyle ilgili bir durum değil ki bu. Ayrıca size karşı işlediği bir suç da yok.
Şikayet etmeyi düşünmeniz yanlış ve çirkin.
O zaman size canı sıkılan herkes de patronunuza mesaj mı atsın?
Bu öğretmeni şikayet etmeyi düşünmeniz aslında biraz canımı sıktı. Patronunuzun email'ini verir misiniz?
  • michael_knight  (05.05.24 15:11:23) 
@michael_knight, kadın obsesif sanırım. her fırsatta ratahsız ediyor küçümseyici tarzda. bu normal mi? tabiki siz de durumu bildirin size obsesifçe saran biri varsa.


  • geveze yazar  (05.05.24 15:14:27 ~ 15:18:03) 
10 - 15 kişi daha, temizlikçiye uygun bez vermelisin diye yazarsa biraz daha düşünür sanırım.


  • diyecevaplandı  (05.05.24 15:20:48) 
Normal olmayabilir. Ama suç da değil. Suç olmayan bir şey için kişinin patronunu ve Cumhurbaşkanını işe karıştırmanız, onu ekmeğinden etme girişiminde bulunmanız çok çirkin. Hatta belki de suçtur.
Öğretmenliğiyle ilgili bir sıkıntı olup olmadığını takip eden yüzlerce velisi vardır, sizin geri bildiriminize gerek yok.

Rahatsız oluyorsanız engelleyeceksiniz. Engellememeniz onun gelip böyle şeyler yazmasına sizin de rızanız olduğunu düşündürebilir.
Belki de gerçekte böyle bir sıkıntınız yok da Netlflix'te Baby Reindeer dizisini izleyip böyle bir soru sordunuz.
  • michael_knight  (05.05.24 15:21:41) 
@michael_knight, o film ne kız ilk defa duydum. izleyim bi ara. ekmeğinden etmek değil tabiki gayem ama belki korkar ve beni rahat bırakır tek gayem bu. evet canımı tehdit etmiyor ama yine de böyle ne bilim pis bir his veriyor. ben temizlikçi de olabilirim, parasıyla yemekte yapabilirim mevzu bu değil. ablanın başkalarını aşağılaması. patiswisteki kadın hissi vermesi. yani vermesin gitsin ne uğraşıyom de mi.

engelleyim bari. engelledim.
  • geveze yazar  (05.05.24 15:26:37 ~ 15:39:58) 
Uyarınıza rağmen tekrar sizi rahatsız etmeye devam ediyorsa cimer'e yazabilirsiniz. Ayrıca iddia ettiğinizsekildeyse suçtur bu durum.


  • doharkoman  (05.05.24 16:32:20) 
Bu öğretmen olarak düşündüğünüz insan resmen size sosyal medya araçlarını kullanarak hem hakaret ediyor hem de huzur ve sükununuzu bozuyor. Bence hiç vakit kaybetmeden ikametinizin olduğu yerde ki polis merkezi ya da adliye ye giderek müracaatta bulunun.


  • Mustafa Dijital  (05.05.24 17:59:10) 
Taciz ediliyorsunuz. Suç duyurusunda bulunulabilir.


  • Mehmettheslim  (06.05.24 00:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.