[]

Kulağım tıkalı, doktor da anlamadı bence, başka doktora mı gideyim?

Yaklaşık 20 gündür kulağım tıkalı. Dün doktora gittim. Zarda bir şey yok, pislik yok, orta kulak iltihabı yok dedi. Ağrım falan da yok zaten.

Ama kulağım tıkalı. Elimle burnuma bastırınca bazen açılıyor ve tekrar hemen tıkanıyor. Ayrıca burnum açık ama sesim de 10 gündür gripli gibi, Tramessi gibi çıkıyor.

Basınç testi istedi doktor, o da temiz çıktı.

Ee niye kulağım tıkalı aliminyum..

Alerji hapı ve spreyi yazdı. 31 yaşında adamım, alerjim falan yoktu ki benim.

Başka doktora mı gideyim? Burnuma bastırıp basınç yapınca çıt çıt ediyor kulağım, burnum da ötüyor. Dolu gibi içleri.

Not: Doğu turu tatilindeyken oldu. Nemrut zirvesinde doluya yakalandık, rüzgar da vardı.

 
Alerji sonradan da edinilebiliyor


  • grimavi  (01.05.24 11:08:35) 
@grimavi +1


  • Mirket  (01.05.24 11:17:41) 
Alerji testi falan olmadım ki.


  • Cesario  (01.05.24 11:51:24) 
Hasta olmuşsun. Zamanla geçecek.


  • prole  (01.05.24 12:02:48) 
Bu devlet her alerjisi olana alerji testi yapmaya kalksaydı, hastane sayısı kadar hastane ve doktor sayısı kadar da doktor bulması gerekirdi sanırım.

O ilaçları kullanın. İyi gelecektir. Uyku yapabilir. Prospektüsündeki İş makinesi ve araç kullanımı konularındaki uyarılara dikkat edin.
  • Mirket  (01.05.24 12:03:13) 
Benim alerjim de 25 yaşında ortaya çıktı. Dün popodan diprospan yedim. Çünkü artık ilaçlar da fayda etmiyor. Ben de şimdi 31 yaşındayım. Maalesef kalıcı tedavisi de yok. Zaman geçtikçe daha da zorlayabiliyor. Tabi kişiye göre değişir. Aramıza hoşgeldin sen de:)


  • nothing in my way  (01.05.24 13:35:14) 
Geçen eylül hasta oldum. Kulagimin açılması toplamda 10 gün aldi en az. Hanim yanımda konusurken duyamiyordum yani. Acmaya çalıştığımda burnumla açılıyor sonra kapaniyordu gene. Malesef bir çözümü yok öyle eğer hastalık sebebiyleyse.


  • logisticsmanager  (01.05.24 14:55:49) 
Bir de,

Alerji testi BİLİNEN alerjenlere alerjiniz olup olmadığını test eder.

Yani alerji testi negatif çıkarsa bu, sorununuzun alerji olmadığı anlamına gelmez.
  • Mirket  (01.05.24 15:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.