[]

Termal macun kolonya ile temizlenir mi

Anakart değiştireceğim. İşlemcinin ayaklarına kolonya döküp diş fırçasıyla ovalasam mı merak ediyorum. Bilgisayarımda bir arıza var ve işlemci ya da ram kaynaklı olabilir.




 
termal macun isopropil alkol ile temizlenir,kolonya etil alkoldur. el dezenfektanları isopropil alkol içerir.


  • akiskan  (29.04.24 19:56:43) 
İşlemcinin ayaklarına(kastettiginiz pinleri ise) kesinlikle dokunmayın. Hem hassas narin bir bölge hem de herhangi bir zararda geri dönüşü çok zor.

İşlemcinin üstündeki termal macun kalintisini aseton damlatilmis peçete vs ile silebilirsiniz. Anakart üzerindeyken silin yalnız, dışarı çıkarıp pinleri destek ayağı vs gibi olmasın :)

İşlemci pinleri, ram lerin uçları bu bölgeler zaten dışarıyla mümkün olduğunca az temas eden ve etmemesi gereken yerler. Bunları çıkarıp dışarıda bir süre saklayacaksaniz bir peçete ye sarip kapali güvenli bir yere koyun.
  • makbur  (29.04.24 21:49:33) 
kolonya saf alkol değildir tortu bırakır elektronik temizliğinde kullanılmaz işlemciye hiç sürülmez ipa edinin bir yerden öyle dalın muhakkak.


  • hedep  (29.04.24 22:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.