[]

patiswiss fıstık ezmesi canımın çekmesi nerde bulabilmem?

öncelikle cümleler için özür dilerim çok yorgunum. şu kadını geziyorken şu reklama rastladım canım çekti. migrosta yoktu. nerde bulurum acaba ya da muadili var mıdır?
böyle yeşil olan ben alıyorum züber ismi, ama böyle değil.

www.instagram.com

 
online sipariş verebilirsin kendi sitesinden


  • sizofren06  (29.04.24 17:08:02) 
öyle yapcam artık. bilindik marketlerde yok çünkü. ama ankara'da varsa elden almak bana iyi gelecekti.


  • geveze yazar  (29.04.24 17:09:33) 
bu markayı boşverin. zaten bulamazsınız. migros ve diger marketler bu markayı reyonlarından kaldırdı.
migrosta fitnut marka fıstık ezmesi var. o kaliteli ve temiz içeriklidir.öneririm

  • limonlu eksi  (29.04.24 17:14:14 ~ 17:14:44) 
fitnut yeşil değil sarı. ben yeşil arıyorum. migrosta yeşil yoktu.


  • geveze yazar  (29.04.24 17:19:15) 
Antebella hem ezmesi hem kremasını tavsiye ederim.


  • cilekli pasta  (29.04.24 17:29:19) 
yeşil derken acaba antep fıstığı ezmesi mi arıyorsunuz?
Migros'ta şu var mesela: www.migros.com.tr

  • kobuzchu kiz  (29.04.24 17:34:34) 
  • jamswety  (29.04.24 17:36:23) 
Merhaba önceki yazdıgım cevaba yanıt yazmışsınız. Ona cevap vereyim. Yer fıstıgı ezmesinin yeşil rengi olmaz. Varsa renklendirici katılmıştır. Zaten Yer fıstıgının dogal olarak yeşil olması mümkün degil. Kadının kavanozundaki Antep fıstıgı ezmesidir. O yeşil olur tabiki de. Bu markayı önermem. Zuberin Antep fıstıgı ezmesi yok.
Migrosta ve carrefoursada farklı markalar bulunur. Fakat fiyat yüksektir bilginize

  • limonlu eksi  (29.04.24 23:36:27 ~ 23:38:34) 
her şeyi geçtim de bu videodaki ürünle sattıkları bir değildir muhtemelen. reklam için kullanılan bir ürün.


  • paintov  (30.04.24 01:48:47) 
bu olaylar patlak vermeden önce birkaç ürününü tüketmiştim ve şunu rahatça söyleyebilirim; ürünleri göründükleri gibi değil. dışardan çok lezzetli duruyor ama içi tırışka.

bu gösterdiğin videodaki ürünün rengi de antep fıstığı ezmesi için bana hoş gelmedi açıkçası.

fıstık derken yer fıstığı mı antep fıstığı mı bu arada? bu kadının gösterdiği antep fıstığı ve orjinal antep fastığı ezmesine göre rengi soluk geldi gözüme.
  • air  (30.04.24 08:48:19 ~ 11:57:44) 
sanırım sadece sitelerinden alabilcem. evet antep fstık ezmesi olabilir. onu duyunca iştahım gitti biraz çünkü sevmem. kadın tanıttığı ürünün ne olduğunu bile söylememiş ama kavanozda çevirip durması iştahımı kabarttı. biliyorsunuz pazarlamanın ilk dersi görsellik. lezzetini, yararlılığını tabiki bilemem. birde sitelerini gezerken de daha önce görmedğim lezzetli görünen şeylere rastladım.

bu sadece bana has bir durum değil arkadaşlar, entrlerini okuduysanız bir çok kişi popüler olduktan sonra tatmak istediklerini yazmış.
  • geveze yazar  (30.04.24 09:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.