[]

yurtdisinda turkiye hattini kullanmak

amerikadayim

banka uygulamari, linkedin, mail dogrulama icin turkiye telefonunu kullaniyordum.
ilk geldigim iki hafta hem mesaj alabildim telefona hem de wifi arama yapabildim.

xiaomi mi note 8 pro kullaniyorum. Cift hatli. amerika hattini takinca. SMS almamaya basladim. netten neye baktiysam calsmadi. telefona format attim butun hersey gitti.

o arada wifi call ile vodafonne u arayip volte yi kapattirdim nette bunu onermislerdi. simdi wifi arama da yapamiyorum.

1. sms sorunu ya da wifi aramayi nasil dulzetebilirim.
2. banka uygulamarina nasil ulasabilirim.
3. tr de hat cikarmak icin vekalet vermistim. vodaofne ikiz kat ciakrsalar turkiyede mesaj gider mi ?

Bu sorunu nasil cozebilirim . vodafone u arayamiyorum, mobil uygulamara giremiyorum.

tesekkurler

 
skype'tan türkiye içinde kullanabileceğin bir paket satın alırsan eğer en azından vodafone ya da bankaları arama zahmetinden kurtulabilirsin. ilk iş türkiyedeki operatörü arayıp (skype ile) sms alamama sorununu çözmen gerekiyor. bu çözüldükten sonra amerika hattını çıkarıp wifi ile internete erişimin varken banka uygulamalarına giriş yapmayı deneyebilirsin. formattan sonra da yetki sorunu olmadan erişebiliyor olman gerekir.


  • beyfendi  (29.04.24 05:21:52) 
Merhaba, network secimini manuel yapip cikan networklere tiklayarak baglanmayi deneyin. Bazen baglanmiyor, ard ardarda bussuru deneyince baglanabiliyor. Hangi sirketin networkune baglandigini hatirliyorsaniz ona zorlarsiniz. Ben de bu sorunu yasamistim boyle cozmustum. Baglandiginda sorun cozuluyor. Bir de hatta 6 ay mi neydi para atmayinca kesiyorlar, ondan da baglanmiyor olabilir.


  • The_Lollok  (29.04.24 06:07:43) 
sim 1 sim 2 oluyor. yenisini takınca eskisi inaktif olmuş olabilir. sim kartı yönetimi bölümüne bakın.


  • tabudeviren  (29.04.24 08:07:00) 
@beyfendi tesekkurlerskype mantikli

@lollok ikinci hatti cikarmama ragemn duzelemdi dedigini tam olarakn nasil yaptiniz

@tabu hatlari cikarsam da olmadi
  • aloneinthedark  (29.04.24 17:34:09) 
Benim Samsung da settings-connections-mobile networks-network operators kisminda, sizde de benzerdir sanirim. Giriyorsunuz sim 1-sim2 altta hangisiyse secip connect automatically secenegini kaldirip scan networks diyorsunuz. Biraz vakit aliyor, sonra telefon etraftaki sebekeleri gosteriyor. Tr hattiniz amerikada hangi network ile anlasmali ise o networke tiklayarak manuel baglanti yapiyorsunuz. Bir deniyorsun olmuyor ama ust uste denediginizde baglaniyor. Gerekirse 5-10 defa manuel baglanmayi deneyin. Bir sebeke olmuyorsa oburunu deneyin. Tr hattinda bir sorun yoksa eninde sonunda baglanacaktir.


  • The_Lollok  (30.04.24 06:57:50 ~ 06:58:22) 
@lolok vodafone u arattim kuzenime vowifi arama duzeldi ama hala sms gelmiyor aglarada tikladim elle sectim ama sms gelmiyor


  • aloneinthedark  (02.05.24 21:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.