[]

Araç yol tarifi

Merhaba. Bir yere gidecekken kafanızda rota oluşturup mu yola çıkıyorsunuz? Ya da yolda telefondan yol tarifi mi açıyorsunuz? Google mı? Yol tarifini önce inceliyor musunuz? Bunları hiç kullanmadan mı gidiyorsunuz? Sağ olun.




 
Gideceğin yere bağlı. Şehirlerarası mecbur önceden planlıyorum çünkü planlamazsan özel otobana sokuyor. Alıştığım yer ise hiç telefon açmadan gidiyorum.


  • prole  (27.04.24 12:51:23) 
Yer yönde berbat olduğum için Google maps ile gidiyorum hep. İstanbul'da bir kere yanlış tarafa döndüysen doğru tarafa dönmek için 10 dk. vermeniz gerekiyor çünkü. Yolu incelemiyorum ama park sorunu olduğu için etraftaki otoparklara falan bakıyorum bazen önceden.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (27.04.24 13:22:37) 
Çoğunlukla Google Maps kullanıyorum çünkü kapalı yolları, güncel trafiği, o anki kazaları vb. de hesaba katıyor.


  • salihdt  (27.04.24 13:46:08) 
Bildiğim yol için bile google maps'i açıyorum, trafik/kaza durumunda çokça işime yaradı.


  • mirty  (27.04.24 13:58:08) 
Once bir bakarim yola, ardindan maps ile devam ederim. Kisa-uzun fark etmez hep boyle.


  • mor oje  (27.04.24 14:09:49) 
Bildigim yere de Google Maps ile gidiyorum, trafik durumuna gore alternatif yollar onerebiliyor.

Bir de ilk kez gidecegim bir yerse Google Street View ile etrafa bakip park yeri var mi kontrol ediyorum.
  • sertac akin  (27.04.24 14:25:32) 
romanyada google maps kullanıyorum fakat önceden plan da yapıyorum. alternatif neler, nerelerde durabilirim vesaire. mesela pazartesi costineştiden cluj-napoca'ya döneceğim. normalde bükreş - piteşti - sibiu - alba iulia yapmam gerekir. fakat bükreş trafiğine takılabilirim diye pioteşti - braşov - targu mureş yapabilirim. mesela piteşti gidiş yolunun tam ortasıydı ve kalacak yerimi yaptığım plana göre yaptım. türkiye'de antalya - izmir, ankara - izmir, bursa - antalya, bursa - izmir hep ezbere gidiyorum.


  • rain when i die  (27.04.24 17:04:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.