[]

tekerlekli klozet kullanan oldu mu?

en iyi tercih hangisi olur? yaşlı için kullanacağız?

www.trendyol.com

şu daha iyi gibi musluklu falanmış:

www.trendyol.com

en iyisi şu bence biraz daha pahalı ama kullanışlı:

www.hepsiburada.com

 
Yaşlı için moral çok önemli. Bu ürünler kullanan için olumsuz psikolojik etki yaratıyor ve kendini bırakmasına neden oluyor. Yardımcı için de temizlik ve koku gibi rahatsızlık veriyor.

Klozet Yükseltici olarak geçen ürünleri inceleyin. Her açıdan çok daha iyi sonuç veriyor. Hastanın oturması ve en önemlisi de kendi başına kalkması mümkün oluyor.
  • alfired  (21.04.24 14:58:05) 
@alfired, evet bunlar da yükseliyor ve tekerli zaten. sürerek klozete götürcez.


  • geveze yazar  (21.04.24 15:04:23 ~ 15:13:32) 
İlk linkteki tekerlekli olanlardan annemin ayağı kirildiginda kullanmıştık.

www.trendyol.com

Son linklerdeki gibi pahalı ya da musluklu vs ürüne gerek yok bence. Bu tekerlekli olanların olayı şu, gün içerisinde tuvaleti geldiğinde tekerlekli sandalye gibi tuvalete gidiyor ve alet normal klozetin üzerine hizalaniyor. Bildiğin normal klozet oturur gibi.

Gece yatarken de tam yatağın yanına koyuyorduk, kapaklı kovası var. Koku vs de sizdirmiyor. Sabah klozet dökülup temizleniyordu.

Ayrıca katlanıyor da bunlar kullanılmadığı zamanlarda az yer kapliyor
  • makbur  (21.04.24 22:02:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.