[]

Bu tweti ya da hesabı nasıl bulabilirim?

Dün ya da bir önceki gün Twitter'da gezerken ana sayfama bi gönderi düştü. Türkiye haritası vardı ve iki tane noktayı seçmişlerdi. "Buralarda fay hatları sıkıştı, deprem olması muhtemel" gibi bir şey yazıyordu. O iki noktadan birisi Tokat civarıydı ve malumunuz dün geceden beri 2 tane önemli sayılabilecek deprem oldu.

Diğer nokta Batı Anadolu'da bir yerdeydi. Afyonkarahisar, Kütahya civarında bir yer. Tweeti 2 -3 saniye gördüm sonra da geçtim, böyle şeylere bakmadığım için ana sayfama depremle ilgili gönderi düşmez asla.

Şimdi çok merak ettim hesabı, bulamaz mıyız acaba?

 
(git:twitter.com )
bu mu? şimdi buna bakıyordum.

  • scudman1  (18.04.24 18:36:00) 
scudman1 'in paylaştığı twitte bahsedilen SSGEOS'un twiti

twitter.com
  • jülsezar  (18.04.24 18:57:36) 
bu adam aylardır türkiyenin lafını etmiyordu. ne zaman 4 üzeri bir deprem olsa türkiye için felaket senaryoları yazmaya başlıyor. herhangi bilimsel dayanağı olmayan tahminleriyle milleti korkutuyor.


  • false pretension  (18.04.24 22:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.