[]

Kilo vermek ve açlık hissi

Yemek yemeyerek kilo vermek isteyen birisi açlık hissini nasıl yener?




 
doktorumun önerileri :
açlık hissinde dilin alt kısımına 1 çimdik tuz koymak
bir kaç nane yaprağı çiğnemek
100 mt yürüyüş yapmak
  • strawberry first  (18.04.24 01:57:38) 
Muhtemelen biliyorsundur ama gene de yazayim:

Kalori almadiginda vucudun once yaglari sonra da ikinci enerji kaynagi olarak kaslari kullanir. Bu sekilde kilo vermeye calisirsan vucudun mevcut enerjiyi korumak icin metabolizma hizini yavaslatir. Sonuclardan cok memnun kalmayabilirsin ve bu surecte de kendini b.k gibi hissedersin.

Ben yaklasik 10 yil once Thailand'da bir detox programina katildim. 10 gun boyunca kati yemek yemedim. Hatirladigim kadariyla dil altindan sikilan guarrana spreyleri bize enerji veriyordu. Gunde bir iki kez de bentonite clay ve adini hatirlayamadigim tropikal bir meyvenin suyunu iciyorduk. 7/24 doktor gozetimi altindaydik. Gunde 2-3 kez masaj yaptiriyorduk. Sahilde yatip kitap okuyorduk. Gunluk kan degerlerimiz kontrol ediliyordu. Ise yaradi mi? Evet, yaradi. Cok hizli ve cok fazla kilo verdim ama tavsiye etmiyorum. Cunku zaman icinde daha iyi bir yontem ogrendim;

En temiz yontem agirlik kaldirarak kilo vermek, sonuc almak zaman aliyor ve kalici oluyor. Ayrica goruntu olarak da tatmin edici oluyor. 1 yil siki calisma ve disiplinli yemek, ac kalip kilo vermeye gore cok iyi ve KALICI sonuclar elde etmemi sagladi.

Ac kalarak kilo vermeye karar verdiysen. Cok fazla su ic. Yorgunluk, bas agrisi, aclik hissi ile basa cikman zor. Bu sekilde kilo verirsen tekrar yemeye basladiginda verdigin butun kilolari geri alirsin. Organ hasarina, kemiklerinin zayiflamasina sebep olabilirsin.
  • thetruenorthstrongandfree  (18.04.24 05:33:33) 
IF yapmak, ben 6 ayda 20-4 yada 23-1 şeklinde if yaparak 17 kg verdim. Yeme periyodunda protein ağırlıklı beslendim ve eksik vitamin mineral durumunu kan testleriyle takip ederek mümkün olduğunca dengeli beslenmeye çalıştım.

Açık hissi için zaten IF'de kan şekerini yükseltmeyecek içecekler serbest. Bol su, maden suyu, şekersiz çay, kahve. Özellikle kahve iyi geliyor ama su içmek de önemli.
  • FAtE  (18.04.24 10:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.