[]

McKinsey forward

Bu programa başvuru yaptım ama içeriği nasıldır, eğitimleri cidden faydalı mıdır? Daha önce bu programı bitiren ya da deneyimleyen var mı?evet eğitim gelişme vs çok güzel şeyler ama eğitimleri tamamlamak için kendimi zorluyorum mental olarak. Bi yanım çok yoruldu bu işlerden dolayı çünkü. Boşbeleş ise içeriği hiç bakmayayım diyorum.




 
genellikle asya grubu girecek. hepsi kapak peşinde. dilleri anlaşılmıyor.

bir proje ve dönem ödevi ile bitiyor. case study çözüyorsunuz. belli bir proje süresi var. herkes aynı ödevi yüklüyor. fikirleri yazıyor. bitiminde eğitinle birlikte tabi, sertifika alıyorsunuz. hepsi bu.

şahsen ben hiçbir faydasını görmedim. mckinsey den bir tane sertifikam vardı bir tane daha oldu ama ne işe yaradı? asyada bağlantısı kötü, 3-5 çocuklu mikrofonu açık bırakıp ödevi önemsemeyi geçtim konuyla ilgili fikir belirtemeyen ‘alumni’ grubuydu. bence elemeyle çok uğraşmıyorlar diye anladım program bitince.

biz 2-3 kişi cidden kafa koyup, projeyi yürütmüştük. bir hindistanlı çocuk ve bir avrupalı kız vardı benim grubumda kafayı biz koyduk ama sertifikatı bence herkes aldı.
  • baldan kaymak  (18.04.24 00:04:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.