[]

tampon tamiri

merhaba,

aracımın ön tamponunda küçük bir kırık, sürtmeye bağlı izler ve çizikler var. bunun tamiri aşağı yukarı ne kadar tutar? mini onarım kapsamında dosya açtıramama gerek var mı sizce?

teşekkürler

 
Ben de aynı durumdaydım ve sigortamın mini onarım anlaşması olan yere gittim. Adamlar dedi ki, vay bu çizik çok büyük mini onarıma girmez, hem de bunun rengi çok zor. Tamam dedim mini onarıma dahil olacak kadar yeri boyayın gerisi kalsın. Tamam dediler. Sonra beni telefonla arayıp "bu arabanın rengi çok zor, boyandigi belli oluyor, tamamen boyanması lazım" dediler. Lanet olsun iyi madem dedim. Yüksek de bir para ödedim. Güzel oldu tabi. Ama şimdi düşününce keşke sanayide pazarlık yaparak bir ustaya yaptırsaydım diyorum. Hem belki lokal boya yapardı, hem de tamamen boyasa bile çok daha ucuza gelirdi, pazarlık imkanı da olurdu.


  • kanepeee  (12.04.24 10:19:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.