[]

alıp başını gitmelik türkiye dışındaki ülkeler neler?

çalışarak para kazanma olayı bitti, malum. şöyle 10-20 yıl çalışıp icabında geri dönebileceğim yerler neler?
ps: çok süper ingilizce biliyorum ama kilosu 10 liradan web sitesi yapmak dışında bir maharetim yok.



 
ingiltere'deyim valla oyle para biriktirme olayi yok. sadece alim gucu nispeten yuksek. iphone ve arabayi kolaylikla aliyorsun. aman ne guzel. bunun disinda kirani oduyorsun, faturani oduyorsun. oyle 10-20 sene sonra turkiye'ye doneyim kazandigimla olene kadar yasarim parasi kazanmiyorsun beyaz veya mavi yakali halinle. muthis paralar kazanan meslekler varsa onu bilmem. ben de ogrenmek isterim.

cristiano ronalda gibi arabistan'a falan gitmek lazim sanirim. :) dubai, katar... ama ben gitmem sahsen, ne verirlerse versinler.
  • juninho77  (09.04.24 00:58:13) 
calisayim donup erken emekli olayim ulkeleri
1- abd
2- korfez ulkeleri
3- belki isvicre
  • antikadimag  (09.04.24 01:03:20) 
Antikadimag+1
İsviçre öyle bir ülke, belki amerika ve Körfez kadar değil ama öyle kesinlikle. Tabi burada ne bileyim bir yönetici bir senior yazılımcı falan anca. Sonuçta kasiyer gidip bunlardan hiçbirinden öyle zengin donulmez.

  • logisticsmanager  (09.04.24 01:13:32) 
beyaz yaka calışarak para kazanma olayi yurtdisinda da bitti zaten.
ustaligin olsaydi cik derdim ama web sitesi yapmak disinda baska bir yetenegin yoksa yurtdisinda buyuk surunursun. Ha hem suruneyim, hem hayati ogreneyim, belki bir vole vururum ordan koseyi donerim diyorsan bu isin merkezi amerika. Avrupa'da zaten pek para yok, commonwealth desen cekilecek dert degil.

  • cooperr  (09.04.24 01:18:41) 
cooper haklı beyaz yaka olarak para yapma olayı bitti. zaten bitikti bir de yapay zeka vurdu tam oldu.

nerede olduğun ile birlikte ne olduğun da önemli.

ülkelere gelirsek, para yapılacak ülkelerin ortak özelliği alt yapının güçlü olmasıdır. Ulaşılmazlığıdır. ABD bu yönden zayıfladı biraz. Çünkü Joe Biden kendine seçmen devşirmek için mülteci çok aldı, meksika sınırı neredeyse açık gibi.
  • ferenc  (09.04.24 01:47:29) 
Amerika’dan bildiriyorum. O iş burada da büyük ölçüde bitti.


  • p133mmx  (09.04.24 05:05:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.