[]

mamalar da ne pahalıymış öyle bi kedi maması alayım

demiştim elim yandı tabiri caizse. Mama lobisi diye bir şey var mı gerçekten? Yine kahvane dayısı sorusu gibi demeyin bu kadar pahalı olunca aklıma düştü öyle sordum.mutlu tatiller.




 
Lobisi var mıdır bilmiyorum ama evet çok pahalı. Daha 2 gün önce 3KG Virbac mamayı 1450 liraya aldık. Tabi bizim mama ekstra pahalı ama ortalama üstü herhangi bir mamanın kilosu 44 liradan aşağı değil.


  • pianeta  (08.04.24 16:23:50) 
44 değil 440'tır o.


  • summerjam0306  (08.04.24 17:16:30) 
Proplan köpek maması baktım.
Hepsiburada fiyatı 2200.
Fransa fiyati 58€.

Hills baktim.
Hepsiburada fiyatı 2215
Fransa fiyatı 60€.

Sonuç olarak fiyat farkı cok cüzi.
Olay fiyat farki değil de ülkenin geliri gibi.
  • logisticsmanager  (08.04.24 17:41:11) 
İyi kalite mama fiyatları her zaman pahalıydi Türkiye'de ama bunun lobiye vs ilgisi yok. Yurtdışındaki Euro/ dolar vs karşılığı neyse Türkiye'de de benzer fiyatta satılıyor. Alım gucuyle ilgili.

Bizim kedimiz n&d mama yer ilk geldiği günden beri; ilk aldığımız gün çok net hatırlıyorum, küçük paketini 50 liraya almıştık (7 yıl once) ve bana aşırı pahalı gelmemişti. şimdi baktım 850 küsur lira. Aynısını biz yurtdışında 24 franka alıyoruz. Hemen hemen ayni fiyat.
  • fraise  (08.04.24 18:11:40) 
Temizmama kullanıyordum kedilerini hepsi seviyor.Ama onu yiyen kedi başka mama yiyemez oldu.Pahalisi da alınacak gibi degil.Coklu hayvan bakanlar için keske hem güvenilir hem daha makul fiyatlı olsa.Lobi kismi hakkında bilgim yok.:/


  • kendinibulankadin  (08.04.24 18:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.