[]

baska bi sebeple ameliyatta vefat eden s3 fipli kedinin

esyalari kullanilir mi? aslinda ozel olarak su sebili icin sordum. kedim kullanmadigi icin arkadasa verdim o fipliydi. simdi baska bi kedide kullanmak icin camasir suyu ile yikayip kullanabilirsin diyen de var, yikayip cope at diyen de. baska vet e yine soracagim burda da fikir istedim. yakinlarda fipli varsa ona da verebilirim




 
fipli kedinin hiç bi şeyini kimseye vermeyin vebal de almayın.
fip le ilgili çalışmalar çok sınırlı genelde en riskli şey dışkı. Ama ben 2 kedisi olup aynı kum kabını kullanan ve diğer kediye hiç bişi olmayan vakalar biliyorum. Ama ben hayatta yapmam böyle bişi ve risk de almam.
bi hayvanın canı söz konusu atın çöpe gitsin.
  • rentts  (08.04.24 00:52:27) 
Bence de çöpe atmak en mantıklısı. Bizim dükkanda baktığımız kedi bir anda hastalandı ve veterinere götürdüğümüzde kanlı ishal ve fip olduğunu öğrendik, çok kötü durumdaydı zateb uyuttuk mecburen. Sonra dükkanda temas ettiği her şeyi dezenfekte edip, veterinere götürdüğüm kutusunu bile poşete sarıp çöpe attım sokak hayvanları temas edemesin diye. Aynı şekilde evimizdeki kedi de FIV'li, kullandığı hiçbir malzemeyi başka kedinin kullanmasına izin vermeden direkt şöyle bir dezenfekte edip poşetle çöpe atarım.


  • pianeta  (08.04.24 11:48:09 ~ 11:48:36) 
Kullanılır. Fip bulaşıcı değil. Evimde toplam 11 kedi var. 3'ü fip atlattı. Aynı mamayı, suyu, kum kabını kullanıyorlar.

Arkadaşınızın başı sağ olsun.
  • one minute  (15.04.24 15:45:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.