[]

Yüz temizlemek için ne alayım? (erkek)

Saçma sapan bir cildim var. Yaşım 35 oldu.
Kocaman gözeneklerim, siyah noktalarım fln var. Hassas ve açık tenli cildim.

Bu yaştan sonra düzeltmek zaten olmaz da, bari Temizlemek için ne alayım? Günlük kullanacağım. Fiyat önemli değil. Sivilce vs yapmasın da.

Teşekkürler.

 
ben kiehlsten cok memnun kalmistim ml kucuk biraz. bu isin en yaygini sanirim la rochey effaclar jel


  • ala09  (06.04.24 14:40:28) 
Bahsettiğiniz şeyler düzelir, cildinizi kurutmadan temizlemeyen bir temizleyici. Tahriş etmeyin bi kimyasal peeling ve gözenek tıkamayan bir kreme ihtiyacınız var. Yukarıdakilere ek cerave ürünleri de iyidir. Bu ürünler güzeldir ama her cilt tipi de kendine hastır. O yüzden bunlar size yaramıyorsa değiştirin. Uyan ürünleri kullanın, bahsettiğiniz şeyler azalır zamanla. Kaliteli bilinen markalardan şaşmayın.


  • ya volna  (06.04.24 15:07:12) 
la rochey effaclar jel iyidir.
bir de güneş kremi ve nemlendirici al.

  • alt4y  (06.04.24 15:28:40) 
jeli falan unut. yatırımını iyi bir cilt bakımına yap. ilk 5-6 sefer peşpeşe sık sık gideceksin. sonra bebek gibi cildin olacak.
yıkama jelleri falan sihili değnek değil, bir derin temizlik olmalı cilt altına.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (06.04.24 15:33:29) 
la roche mavi yikama jeli,
ordinary salisilik asit serumu, niacimidine serumu.
nemlendiricili gunes koruyucu.
haftada bir de kil maskesi, malesef kolay degil.

la roche, cerave, vichy 3u de iyi. benim favorim la roche.
  • durgunfoton  (06.04.24 15:48:05) 
Cerave köpüren temizleyici süper. Ben de er kişisi olarak benzer sorunlar yaşıyorum.


  • eisberg  (06.04.24 20:10:42) 
kuru ciltmi, karma cilt mi, yağlı cilt mi sizinki? muhtemelen siz de bilmiyorsunuz.

yukarıda genellikle önerilmiş olan la roche ürünü mesela yağlı ciltler için. siz kuru cilt sahibiyseniz zaten problemli sebum dengenizin içinden geçer o ürün. kısacası buradakilere sormayın, ya iyi bir güzellik merkezinde hem cilt bakımınızı yaptırın hem de bir uzmandan bu konuda destek alın.

üşenmezseniz bir cildiyeciye de görünmeniz en doğrusu olur.
  • kent sakini  (07.04.24 00:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.