[]

gta 5 ve dualsense sorusu

selamlar

yenilerde bir ps5 aldım. içimde yıllardır ukte kalan gta v indirimde 200 tl gibi bi şey olmuş, alıverdim.

ben psp zamanında (2005-2010 arası) çok gta oynamıştım. vcs, lcs bunları oynarken ps controller kas hafızam oluşmuş. psp'de tek analog vardı ve l2, r2, l3 falan yoktu.

gta v alınca kafam elim birbirine karıştı. 2. görevde drive by mı denir öyle bir şey vardı. motordaki adama ateş etmek gerekiyor. ben aynı anda arabayı sürerken bir de hedef alma işini beceremedim. mouse ile çok kolay oluyordu. dualsense ile akla karayı seçtim ve canım sıkıldı.

siz bu oyunda araba sürerken l1 l2 r1 r2 için her biri için ayrı parmak mı kullanıyorsunuz? bir tutorial'ı var mı bu işlerin...

 
Auto aim açık mı kontrol edin.bazı oyunlarda auto aim şiddetini dahi arttırabiliyorduk. Drive by da l1’e basılı tutarken nişan almak gerekiyordu sanırım. Auto aimsiz ben oldum diyen kişi bile zorlanıyor zaten bunda, hem sürmek hem nişan almak zor.

Ben o tuşlar için genelde tek parmak kullanıyorum. Ama 2 parmağı da kullanmam gerekirse sıkıntı yaşamıyorum.

Astro’s playroom a bakabilirsiniz kola alışmak için harika bir oyun
  • substituent  (04.04.24 11:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.