[]

30 yaşında ama ergen gibi takılan hanımefendi

6-7 sene önce birisiyle tanıştım. arkadaşımın arkadaşıydı. o zamandan beri birbirimizi takip ederiz. güzel bir hanımefendiydi ama o kadar ilgimi çekmemişti, ayrıca ilişkim vardı.

pandemi zamanında çok kısa konuşmalar yapmıştık ama benim o sıralar psikolojik anlamda iyi olmadığım için çok ilerletemedim.

bu kızı beğenmeye başladım. ama pandemiden beri konuşmadığımız için muhabbeti kuramayacağımı düşündüm. ben de twitter'da yazdıklarına mention falan atayım dedim. etkileşim içindeydik.

ama sonrasında garip garip hareketlerde olduğunu gördüm. mesela;

instagram hikayesi atıp, bir süre sonra silmek.
tweet atıp, silmek.
twitter'ını bir gün kitleyip, sonra açmak.
cevap yazdığım tweetlerini silmek ve yazdıklarımı cevap vermemek. tweet silme işini birkaç kere yapınca s*kerler diyip ben de ona yazdıklarımı sildim.

alakasız bir tweeti bile takipçi sayısının 10 katı kadar etkileşim alıyor. belli ki çok stalkerı var ve içlerinde bir tanesine yönelik tweetler atıyor. bana atmadığı kesin zaten. çünkü şöyle bir söylemde bulunmuştu "ayda yılda story atan erkeğe hasret kaldık" gibi birşeydi. ben haftada bir kez de olsa atarım. bi de "benim olacaksın eninde sonunda" temalıydı.

iletişim kurmaya çalıştım ama şu durumlarından dolayı olmayacak diyip vazgeçtim. hem kendisini bu davranışlarıyla itti ama aklım da kaldı. tamam biliyorum, herşeyin farkındayım, yüzsüzlük edip yazmayacağım ama olur da etkileşime girdiğinde hiç bir şey olmamış gibi mi davranmak gerekir?

 
Valla hocam istenmeyen konumundasın. Yazdığın şeyi siliyorsa bir şey olmamış gibi davranmak bir kenara, takip etmeyi bırakmalısın. Ergenlik değil aslında. Sen onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun, o başkasının dikkatini çekmeye çalışıyor.


  • dissendium  (02.04.24 22:21:42) 
sal gitsin niye üzerine kafa yoruyorsun ? böyle dengesizlerin garip bir çekiciliği olur bu ilüzyona kapılma.


  • orpheus  (03.04.24 12:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.