[]

şöyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

spor salonuna gittim. bu salona bir aydır gidiyorum. simaen tanıyorlar.

arabayı salonun önüne park ettim. salonun önünde 4 kişi var. biri sahibi, diğerleri de çalışanlar. masaya oturmuş yemek yiyorlardı. afiyet olsun dedim, bir allahın kulu tepki göstermedi. biri diğeriyle konuşuyordu hadi farketmedi diyelim, diğer ikisi de sağol falan demedi. masada oturan çalışanlardan birşey istedim, mırın kırın edip geldi. sanarsın anasına sövdüm.

neyse sporum bitti, yine oradalardı. selam falan vermeyip arabaya binip gittim.
iyi akşamlar da diyebilirdim ama demedim.

sizce böyle durumlarda nasıl davranmak gerekir? cidden soruyorum. ben şu yaşıma böyle garip durumlarda bile ayıp olmasın diye selamı sabahı ve teşekkürü eksik etmeyen birisiyim ama artık yeter yav. stoik felsefeyi redpill harmanlayan tiplere dönüşeceğim bu gidişle.

 
Ayıp olmasın diye diye bittik be. Bırak ayıp olsun sen öküz ol ne farkeder. Takılma ona buna.


  • mikahakkinen  (02.04.24 21:55:48) 
belki ramazan ayında olduğumuz için "afiyet olsun" diyerek, oruç tutmadıkları için laf soktuğunu düşünmüş olabilirler..

böyle bir durum yoksa da, yapacak bir şey yok, tabiatları böyle demek ki...

çalıştığım şirkette de var böyle tipler, bir gün konuşuyorsun egleniyorsun, ertesi gün yedi yabancı gibi geçip gidiyor yanından..

bir gün yaklaşırken gülümseyerek selam veriyor, ertesi gün seni görmezden geliyor, selamını almıyor.

ben de anlamadım. sallamiyorum ama.
gülüp geçiyorum.

sen de sporunu yap, gerisini s*** et..
  • tabudeviren  (02.04.24 22:01:55) 
Arada, molada falansalar sizi selam veren herhangi biri gibi değil de doğrudan müşteri olarak ele alıp ilişmemek istemiş olabilirler.

Eğer durum böyleyse içerde insanlarla ilgilenecek birini bırakmış olmaları gerekir. Sizin de o kişiye danışmanız gerekir. Eğer içerde kimseyi bırakmadan topluca çıktılarsa onların hatası olmuş.
  • akhenaten  (02.04.24 22:23:28) 
takmamak gerekir. ben olsam unutmuştum şimdiye


  • benarrivo  (02.04.24 22:48:50) 
böyle her şeye taksak evin yolunu bulamayız. bas geç yanlarından.


  • sizofren06  (04.04.24 16:09:17) 
illa böyle selam almayan birileri olur. ben de o kişiye bir daha selam vermeyerek devam ediyorum hayatıma.çok da takmam.


  • sanguine mcqaer  (04.04.24 16:13:51 ~ 16:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.