[]

52 yaşında kadına doğum günü hediyesi

biliyorum kişiye göre değişir de öyle belirli zevkleri olmayan, hemen hemen her şeyle memnun olan 52 yaşında bir kadına ne almak onu anormal sevindirebilir? veya normal de sevindirebilir..

bütçe 10k tl.

edit: hemen ekliyorum
bu kadın (annem) ev hanımı + esnaf olan eşine yardım ediyor. neşeli komik tatlı bi kadın. hayattaki durumu iyi fena değil, bi sorunu sıkıntısı yok diyebiliriz. sade giyinir. gezme tozma hevesleri yok. ev eşyasıyla mutlu olacağını sanmıyorum ama mutsuz da olmaz, genel olarak herhangi bir hediyeyle mutsuz olacağını sanmıyorum ama onu ne şaşırtır bilemiyorum da. o yüzden kişisel bi öneri sunulamayacağının farkındayım. bu işlerde kör olduğum için her türlü öneriye açığım sadece.

 
bu kadın ne iş yapar
kimdir(anne-sevgili-patron-eşinin arkadaşı vs vs vs)
hayattaki durumu nasıl gibi birçok değişken var
kimisi airfrayer yada kahve makinasına a bayılırken kimisi duvar saati yada airpod isteyebilir
  • basond  (02.04.24 09:58:42) 
Mardin gezisi


  • kaset  (02.04.24 10:34:35) 
Çanta ya da ayakkabı sevmeyen kadın yoktur. "Anormal sevindirmek" içinse kişiyi çok iyi tanımak lazım.


  • gnosis  (02.04.24 10:37:21) 
Masaj


  • asteriks  (02.04.24 10:42:49 ~ 10:43:00) 
rahat bi spor ayakkabı olabilir.
içiyorsa türk kahvesi makinesi
tablet
  • elorelia  (02.04.24 11:43:09) 
çanta ya da ayakkabı sevmeyen kadın yoktur ancak aldığın şeyi beğenmeyecek kadın çoktur.

ben olsam hamur makinesi veya airfryer tarzı bir şey hatta dur robot süpürge çok mutlu ederdi.
evet kadın olunca ev işleri onlara kalıyor çünkü biz kadınların gözüne deli gibi batan şeyler erkeklerin umurunda olmuyor.
  • neira  (02.04.24 12:23:56) 
Bak full empati yapıyorum. Beni al masaja götür, ordan kuaföre götür, saçlarıma düz fön çektir, ordan kebapçıya götür karnımı doyur, kebapçı minnacık bi kolye molye bi hediye ver. Ordan bi kahve içelim bi dilim pastanın üzerine maytap yaktır garsonlar getirsin. Sonra yeşillik bi alanda sohbet ederek yürüyelim.


  • gece abisi  (02.04.24 13:22:09) 
Altın, küpe, yüzük, olmadı gram.


  • durgunfoton  (02.04.24 13:53:19) 
ay nolur tur hediye edin, karadeniz turu hediye edin. ablamda annemi gördüm...
babam gibi uyuz bir karakterle 1 haftalık karadeniz turuna yolladık, 10 yıl oldu hala anlatır. Bence tek de gönderebilirsiniz ya da kocasıyla 2-3 gecelik belki. Hava değişimig güzel olabilir

  • gadlemler  (02.04.24 18:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.