[]

Anlamadığım İngilizce email

Merhaba. Email şu.

We hope this email finds you well. We are excited to inform you that your application has been received and we would like to invite you to the next step of our hiring process.

As part of our innovative approach to recruitment, we have a video interview step where we ask candidates to answer three simple questions in English. This is a great opportunity for us to get to know you better and for you to showcase your skills and personality in a more personal way than a traditional resume or cover letter allows.

Please don’t worry about being perfect; we are interested in getting to know the real you. We understand that speaking on camera, especially in a non-native language, can be daunting, but we want to reassure you that this is a relaxed process. You can record your responses as many times as you like until you are satisfied with your answers.

We look forward to seeing your responses and learning more about you. If you have any questions or need further clarification, please do not hesitate to contact us.

Thank you for your interest in our company and for taking the time to participate in this step of the application process.

*

3 soru söylenmemiş. Bu soruları ben mi bulacağım? Bu şekilde bir tecrübesi olan var mı? Teşekkür ederim.

 
siteye girdiginizde sorulari bulacaksiniz diye anladim.


  • sttc  (01.04.24 14:56:04) 
bu sorular hazırdır, sitede portalda falan oluyor genelde. bi kurcalayın etrafı. siz kafadan soru bulup cevaplamayacaksınız tabi ki de.


  • avatar is back  (01.04.24 15:01:01) 
Hayır, soruları interview sırasında onlar sorcakmış.
Spam ya da dolandırıcı maili olmadığına emin misiniz? Bana da aynısı geldi geçen gün. Üstelik benim bir yere başvuru yaptığım da yok.
Şimdi maili aradım da silmişim ama aşırı tanıdık geldi, dikkatli olun.
  • gnosis  (01.04.24 15:01:16) 
hayır yahu siz niye bulasınız. sitede vardır.


  • summerjam0306  (01.04.24 15:01:35) 
Dolandırıcı değil. O net. Sadece video kaydetme seçeneği var. Yönlendirdiği linkte soru yok. Mülakat değil. 3 soruyu cevaplayıp göndereceğim.


  • dissendium  (01.04.24 15:07:09 ~ 15:07:49) 
cevabini soylemisler ama bi sey dikkatimi cekti.

bu maili hazirlayan gercek bir sirketse bos bir sirkete benziyor. cunku chatgpt'ye yazdirilmis bir script. degistirme geregi bile duymamislar.
  • buenosdias  (01.04.24 16:11:44) 
buenosdias +1.

Hazır bir metin bu çok yüksek olasılıkla.
  • simderun  (01.04.24 18:06:24) 
Template bu. Seninle interview yapacaklar.


  • ferenc  (01.04.24 21:04:17) 
çok güvenme.


  • asuturias  (07.04.24 19:52:03) 
bu bir mulakat degil, seni mulakata davet edip etmeyeceklerine karar verecekleri bir on eleme. phone screening yerine bunu yapiyor bazi firmalar. cok bir sey bekleme.

genelde bos behavioral question sorarlar veya bana denk gelenler oyleydi. siteye girince soruyu gorursun. sorular gozukmuyorsa linke girdim login oldum ama sorulari goremiyorum diye donus yap.

mailde sorun yok, chatgpt mi bilmem ama zaten hr departmanlari boyle templateler yazar.
  • antikadimag  (07.04.24 20:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.