[]

memeden ayrıldığı an ağlayan bebek

ellerinizden öper 3 günlük oğlum var. annesini sürekli emmek istiyor, uyuyacaksa da memeyi hissederek uyumak istiyor. süt güzel geliyor maşallah ama arkadaş iki dk yatağımda takılayım demiyor. üzülüyorum kıza. ne zamana kadar böyle sürecek? ne yapmalı?




 
evet bi süre böyle devam edecek :) istediği her anda meme vermeye devam. doktorunuz da bunları anlatır zaten.


  • pide  (23.03.24 18:29:04) 
yapacak bir şey yok bebek kendini güvende hissetmek için böyle yapıyor. sakın müdahale etmeyin. eşinize üzülüyorsanız ona yapacağınız en güzel şey yemek temizlik konularında destek olmak. ona bolca su, hurma, tahin helvası gibi besinleri tepsiye koyup tedarik edin. 6 ay bu moda kendinizi hazırlayın.


  • iwillsee  (23.03.24 21:44:36) 
kuzucuk hiç bilmediği bir yerde. güvenli hissetmek istiyor.

bize şu anda anlamsız gelen ufacık ayrılıklar bile onun için olağanüstü büyük korku sebepleri olabilir.

bu nedenle annesinin karnında alışık olduğu kalp sesi, annesi vs. onu rahatlatıyor.

bi süre sonra rahatlar zaten, stres yapmayın, yaptırmayın da. şu anda size düşen görev her türlü ihtiyaca koşmak, ortamı neşelendirmek, sürekli alttan almak. zaten süreç oturacak.
  • gurur  (24.03.24 01:32:33) 
İlk 3 ayı dördüncü trimester derler. O daha doğduğunu anlamadı :)
Benim bebeğim de bırakmazdı beni, benim kıyafetimin üstüne yatırdığımda kokumla uyuduğunda sesi çıkmazdı.

  • mellifica  (24.03.24 02:06:30) 
Hayırlı olsun öncelikle, ilk birkaç ay böyle geçiyor, biz ilk hafta emzirmeyi karşılıklı eşimin ve oğlumun öğrenmesi ile gecti. Sabırlı olun zamanla yoluna oturuyor.


  • mirty  (24.03.24 08:53:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.