[]

Evdeki Eşyalar Nasıl Satılır

Selam arkadaşlar,

Boşandıktan sonra bir süre daha evde kalmaya devam ettim kendisi ailesinin bulunduğu şehre döndü. Ben de aile evime döneceğim.

Evde buzdolabı, bulaşık makinesi, koltuklar gibi eşyalarları satmam lazım çünkğ evden çıkıyorum 2 ay içinde.

Sizce nasıl yapmalıyım 5 yıllık ürünler. aile evine gideceğim için televizyon ve çamaşır makinası hariç bir şeye ihtiyacım yok.

Spotçular nasıl fikir? İlan mı vermeli?

İstabul / Ataşehir.

 
letgo


  • eurhka  (21.03.24 18:03:43) 
Sahibinden ve Letgo'ya ilanlar verin.
Emlakçınıza ve çevredeki emlakçılara da bilgi verin, eşyası olmayan birisi hepsini birden sizden almayı tercih edebilir.

Spotçular son çare. Son birkaç hafta kala onları denersiniz.

Satılacak eşyalar dışında atılacak eşyalar da var, onları taşıması için de birilerine para vermeniz veya spotçuyla ona göre anlaşmanız gerekebilir.
  • michael_knight  (21.03.24 18:11:43) 
facebook marketplace.
letgoya kıyasla daha hızlı satıyorum her şeyi.

  • penceredengorunenmorbina  (21.03.24 20:06:52) 
spotcular, çok kaplayan, yatak, baza vb. ürünleri resmen ölü donkey fiyatına alıyor, kendi WhatsApp guruplarında birbirlerine haber gönderiyorlar ve , kime sorsanız hep aynı ölü fiyatı veriyorlar. bunu bilmenizde fayda var.

O yüzden bu tip eşyaları kendiniz , direk ihtiyacı olmana satmaya çalışın.

Diğer eşyalar için yine spotçulara sorabilirsiniz, ancak yinede oluşan depolama maliyeti, satılana kadar bekleyecek olan paranın zaman değerinden dolayı her türlü düşük alırlar.

Kısacası, maximum fiyat istiyorsanız kendiniz satacaksınız.
  • Rao  (21.03.24 20:19:56) 
Bulunduğunuz il/ilçeye ait Facebook alım datım grupları.

Kadıköy ikinci el alım satım...
gibi aramalar yapınız face'de
  • diyecevaplandı  (21.03.24 20:38:04) 
Arkadaş yurt dışına taşınıyor. Letgo ve dolaba koydu 10 gün içinde sattı. Onlarında eşyalar yeniydi yeni evliler. Bi tık ucuza verince 1 kişi hepsini almış.


  • naksidil  (22.03.24 00:39:42) 
Üçün beşin hesabını yapmadan spotçu ile anlaşın hepsini bir seferde verin. Letgo, Dolap,sahibinden gibi uygyulamalarıda kullanabilirsiniz fakat çoğu kullanıcı fırsatçı hem uğraşırsınız hem zaman kaybı olur.


  • doharkoman  (22.03.24 04:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.