[]

4 gün Londra mı? 2 gün Londra, 1 NewCastle, 1 Edinburg mu?

4 gece İngiltere’ye gideceğiz. Ya 4 gece 5 gün Londra’da kalacağız ama burada nasıl geçer zaman bilemiyoruz, yemeğe çok fazla para ayırmayacağız, Ramazan’da gitmiş olacağız, tiyatro, sinema vs etkinliklerde gözümüz var ama maddi anlamda çok açılmamız da lazım. Londra böyle sokağında boş boş yürüsen bile sıkılınmayacak bir yer mi?:) (Öyle tahmin ediyorum, teşvikleri bekliyorum)

Ya da 2 gece Londra yapıp, trenle New Castle’da durup, orada gezeceğiz biraz, arkadaşlarımız var oradan, buradan da Edinburg’a gidip orada bir gece kalıp, Edirburg’u mu gezsek diyoruz? Bu plan da güzel ama çok oradan oraya yorar mı diye de bir endişemiz var.

İlerleyen dönemlerde Edinburg’a gidilebilir bu arada, hiç görmemiş olmayacağız bence.

İngiltere’yi bilenler nasıl bir rota tercih ederdi?

 
Londra sokağında yürüseniz de sıkılınmayacak bir yer, ayrıca müze seviyorsanız tüm müzeler bedava ve ciddi vakit ayırmanız gerekir, maddi açıdan zorlamayacak ise tiyatrolar güzel, sinema tavsiye etmem paranızı ve zamanınızı ona harcamayın. newcastle bilmiyorum ama Edinburg kesin gidilmesi gereken bir yer, 1 günlük gezi de hemen hemen yeterli, kaleye para ile giriliyor onun dışında para harcamassınız.


  • valkin rockefeller  (20.03.24 00:05:38) 
2 gün Londra, 1 gün Newcastle, 1 gün Edinburgh gibi bir plan olamaz. Şayet şehrin içinden şöyle bir geçmeyi o şehri görmek saymıyorsanız.
4 gün Londra o sebeple. Londra'ya 2 hafta bile az.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (20.03.24 00:33:56) 
Newcastle’a 1 gün bile çok. Edinburgh tam 1,5 günlük şehir. Tam geçen sene bugünlerde 2 gün edinburgh yapmış arabayla newcastle’a akşam üstü geçip çantaları otele atıp sokaklarda dolaşmış ertesi öğle londraya dönmüştük.

Londraya 2 hafta bile yetmez o yüzden gün hesabı mantıklı gelmiyor. Bence 2 günde 3-5 mekan belirleyin oraları gezin. Sonra edinburgh. He tabi yolculuk yorgunluğunu bilemem ben psikolojik olarak yorulurdum 4 günde 3 şehir. Londrada yaşayıp ordan edinburgu gezmeye gitmek ile tr’den önce Londra sonra kuzey yorucu olabilir yazarken fark ettim. Benim gibi toplanmak hazırlanmak yerleşmek konusunda hassassınız 4 günü de londra yapın derim. Ha yok ben otele 5 dk’da yerleşirim çıkarken de yarım saatte çıkarkmcıysanız ayrı
  • avatar is back  (20.03.24 00:47:48) 
Edinburgh'a tekrar gitme sansiniz varsa, 4 gunu de londra'da gecirin derim.


  • brkylmz  (20.03.24 10:23:39) 
bana da biraz sacma bir program gibi geldi acikcasi, bu sehirlere vardiginizda kalacaginiz yere gitmek, havaalanindan sehre gidis gelis vs hesapladiginizda hicbir yeri gormemis olacaksiniz. sadece bir yere ayak basmis olmak icin gitmek mantikli olabilir, onun disinda keyif alinacak bir seyahat degil bence. Ben olsam Edinburg'a gider, 4 gun orada kalir, 4 gunun bir gununde cok guzel gunu birlik turlar var, onunla bir yere giderdim. Ya da Londra'da gecirirdim 4 gunu de.


  • songforsomeone  (20.03.24 14:08:50) 
4 gun londra. digeri gereksiz yorgunluk olur ve bir sey katmaz.


  • sanal uyku  (20.03.24 20:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.