[]

Kadıköyde eski binada oturur muydunuz?

Bildiğiniz gibi Kadıköy, yeldeğirmeni vs hep eski yapılar.

Bekar, yalnız yaşayan bir adam olduğunuzu düşünün. Sorumlu olduğunuz kişi vs bir derdiniz yok.

Kadıköyde oturur muydunuz? Yeldeğirmeni, bahariye, rasimpaşa, hasanpaşa vs bölgeleri için soruyorum.

Evetse de hayırsa da, neden?

 
Evet otururdum, oturdum da. Çok keyifliydi.
Başka birisine "eski binada otur" demekten korkarım çünkü depremde başına bir şey gelirse kendimi sorumlu hissederdim.
Tek başıma olsam yine otururdum. Ama eşimle, çocuğumla oturmak için tercih etmem.

Hayata yakın olmak güzel hissettiriyor bana. Barlar, kafeler, tiyatrolar, moda sahili, vapur, bisiklete binmek, terzi, kasap, turşucu... saymakla bitiremeyeceğim kadar güzel şey var Kadıköy'de.
Mümkünse sarhoşların gece pek gezmediği sokaklardan birini tercih etmeye çalışın ki gece uykunuz bölünmesin.
  • michael_knight  (19.03.24 13:57:58 ~ 13:58:08) 
Hayır, Kadıköy yaşanacak bir yer değil ve İstanbul deprem için uzatmaları oymayam bir il Kadıköy deki o eski binaların çoğu çürük hatta kolonları çatlak göz göre göre bu riske girmek istemezdim.


  • doharkoman  (19.03.24 16:05:17) 
evin problemine göre değişir hali hazırda 30larında eski evlerde yaşıyorum ama içi tertemiz, rutubet, böcek, koku vb sorunlar yok. eski iş hanında oturan arkadaşlarım da var düz evden daha konforlu hele akşam kimsecikler kalmıyor istediğin gibi gürültü yapabilirsin. yani bulduğunuz şeye göre değişir. biraz içlerde olup bütün cadde tozu gürültüsü çekmemem de önemli ^^


  • ala09  (19.03.24 16:18:53) 
oturuyorum. %90 michael_knight+1


  • tepedeki psychedelic adam  (19.03.24 22:40:55) 
Otururdum.
Yeni binaların deprem dayanıklılığı konusunda endişeleri olan biriyim.
Depren sonrası arama kurtarma, lojistik destek ve can ve mal güvenliği konularında da endişeleri olan biriyim.
Yani her durumda Yaradana sığınmış durumdayız.
Eski bina, yeni bina, fark yapmaz benim için.
  • Mirket  (19.03.24 22:54:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.