[]

Annemin Tedavisi Hakkında // Akciğer Kanseri

Arkadaşlar merhabalar.

Sizden ciddi manada fikre ihtiyacım var. Kendisi Ekim başında standart bir check-up sonrasında bu teşhisi aldı. 2. evre ve 3. evre arasında bir yerde herhangi bir metastazik durumu olmadan kemoterapi sürecine yönlendirildi. Kasım ve Ocak arasında kemoterapi aldı (5 seans) Kemoterapiden sonra yine pet çekildi ve İzmir Çiğli Onkoloji bölümündeki hocalarımız ameliyat olabileceğini söylediler.

Annem teşhisini Medical Park'ta çok değerli Yeşim Hoca'mızdan almıştı. Daha sonrasında Benan Hoca ve Altuğ Hoca'da (İstanbul Onkoloji Hastanesi) bronoskopi ve ilk teşhis süreçlerini yönetmişti. Kendisi İzmir'de olduğu için tedavisine orada devam edildi ve çıkan sonucu hocalarımızla paylaştık. Daha sonrasında ameliyat sürecinin çok değerli bir hocamız olan (kendisi Pendik Devlet ve Süreyyapaşa Göğüs'te hoca) Bedrettin Hoca tarafından yapılmasına karar verdiler. Ancak bu hastanelerdeki kurullar annemin kemoterapiye devam etmesini ve ameliyat kararlarının yüzde yüz hatalı olduğunu söyleyip İzmir'deki hocalarla ufak da olsa tartışma yaşadılar.

Özeten; Maltepe-Küçükyalı tarafında oturuyoruz. 2 doktorla daha görüşeceğiz. Ancak Anadolu Yakasında özellikle bu konuda güvendiğiniz doktor (özel hastane de olabilir) varsa ve benzer süreç yaşadıysanız yönlendirmelerinizi ve fikirlerinizi rica ederim.

Sağlıklı günler dilerim.

 
Cok gecmis olsun, amerikan hastanesi nil molinas mandel ve maslak acibadem gokhan demir tr deki en iyi onkologlardandir. Ikisinden birden ya da birinden de gorus alin derim.


  • oscar  (18.03.24 18:12:21) 
Merhaba, cok gecmis olsun. Ben size Taflan Salepci ismini onerecegim, nedenlerini de ozelden mesaj olarak atiyorum simdi.


  • lamartin  (18.03.24 18:58:52) 
Ben de amerikan hastanesini önermeye gelmiştim. Onkoloji bölümü gerçekten iyidir.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (18.03.24 19:55:46) 
geçen hafta arkadaşım yedikule göğüs hastanesinde ameliyat oldu , tek akciğeri alındı ve kanserli bölge temizlendi . akciğer kanseri teşhisi koyulunca bu hastaneyi önerdiler .bir bakın isterseniz .
umarım anneniz de en kısa zamanda iyileşir .

  • devilone  (19.03.24 11:41:24) 
Anadolu Hastanesi John Hopkins.
Karşıda Ataşehir tarafında diye hatırlıyorum, bir bakın,araştırın derim.

  • kumandanim  (19.03.24 14:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.