[]

Printer Tavsiyesi

HP'nin tanklı printerlarını gözüme kestirdim ama bilemedim.

ev kullanımı için
bakım gerektirmesin
kartuş olmasın ya da bir kartuşla çok sayıda çıktı alınabilsin.

çok kaliteli fotoğraf gibi çıktılar alma derdinde değilim. iş görsün ama uğraştırmasın.

bütçe en fazla 10-12 bin TL

var mıdır tavsiyesi olan?

 
Epson tanklı kullanıyorum gayet memnunum. Ama o paraya lazer renkli alırdım ben olsaydım.


  • rodeocu  (04.03.24 15:06:24) 
Hp tanklı yazıcı var bende kesinlikle önermem. 10’dan fazla çıktı almaya çalışında çıldırıyor, bir yerde kâğıt sıkıştı diye hata veriyor sonra en baştan başlıyor yazdırmaya. Arkalı önlü falan yazdırdıysanız nerede kaldığınızı bulmak falan işkence.

Belli bir kullanımdan sonra sayfanın belirli bir yerinde çizik olmaya başladı. Hep aynı yerde. Nem1 cm aşşağısı ne de yukarısı. Her seferinde aynı yerde çizik oluyor. Ama ne hikmetse yazıcı test sayfasını yazdırınca o çizik çıkmıyor.

HP’den uzak durun
  • substituent  (04.03.24 18:32:48) 
Epson tanklı modeli var. Renkli çıktılar tam bir felaket. Orijinal mürekkep kullanıyorum bir de. Kırmızı renkli yerler açık pembe çıkıyor


  • tolgan  (04.03.24 23:40:43) 
offf fenalıklar bastı :))


  • gabe h coud  (04.03.24 23:45:03) 
substituent, tolgan +1
ofiste epson ve hp tanklı yazıcılar kullandık bir ara benzer sorunları bizde yaşadık, yazılımsal olarak kafa temizleme, hizlama v.s birkaç özellik var ancak düzgün çalışmıyor, sorunları tam olarak çözmüyordu.
renkler soluk çıkıyordu, çıktılar düzgün hizalı çıkmıyordu, ara kesik ve sürekli çizgiler oluşuyordu.

Nefret ettim aletlerden.

En son lazer yazıcılar üzerinden devam ettik, toner olarak da kaliteli yan sanayi tonerler iş görüyor.

edit:brother'ın tanklı yazıcıları benim tecrübeme göre daha sorunsuzdu. Ofiste 1 adet a3 çok fonksiyonlu cihaz var, 5 yıldan fazla oldu hala kullanılıyor, genel anlamda sıkıntısız bir cihaz çıktı.
  • sealth  (04.03.24 23:56:41 ~ 05.03.24 00:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.