[]

Mahfi hocanın bahsettiği yatırım fonları

Mahfi eğilmez yatırım tavsiyesi vermiyor. ancak paranın değerini korumak isteyenler için yatırım fonlarına bir bakın diyor.

kaynak: x.com

bu yatırım fonları hangileri olabilir?

 
sorsan kendisi de bilmiyordur, son zamanlarda mahfi hoca acayip sallamaya başladı. 2 sene boyunca mb şunu yapmalı dediği, kontrollü gitmeli dediği her şey olmasına rağmen yapılan her şey yanlış modunda gezdiği için siyasi hesaplarının olduğunu düşünüyorum.

yatırım fonlarına bakın demekle, paranızı koruyun demek aynı şey neredeyse. saçma sapan bir yorum. hisse bazlı fonlarda paranı korumayı bırak dolar bazlı değerlendiredebilirsin, bu ortamda tl bazlı eritedebilirsin. ucu açık bir şey. özgür demirtaş gibi takılmaya gerek yok.

ben yine de seçim sonrası bu para politikasına devam edilirse, iyi para geleceğini ve iyi şirketlerin iyi prim yapacağını ve hisse ağırlıklı fonların iyi kazandıracağını düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir araştırmanızı öneririm
  • avatar is back  (26.02.24 00:12:42) 
arkadaşa katılıyorum. faize yatırmayın para erir diyor. çok biliyorsan söyle diyorsun yatırım fonu diyor. bazı fonlar faizden az kazandırıyor mesela. atilla yeşilada da böyle


  • paintov  (26.02.24 00:23:29) 
Fon 1 2 tane olan bir şey değil. Onlarca fon var. Hepsini incelemeye kalksan günler sürer. Cevap olarak hepsi olabilir. Tamamen bakış açına bağlı.


  • dissendium  (26.02.24 00:39:57) 
ağalık düzeninde olduğumuz için, mahfinin bilgisi bugüne kadar tartılmadan, dokunulmadan geldi
twitter.com
twitter.com

bu son bahsettiğiyle alakalı bir tenkit de vardı da artık ciddiye almayı bıraktım mahfiyi. o yüzden paylaşamıycam

mahfinin imajına eşdeğer düşünürsek eğer, sermaye sahibi-patron arkadaşlarının işine gelecek bir tavsiyede bulunmuştur.
  • lambırcek  (26.02.24 00:54:24) 
Yabancı teknoloji hisselerinden eurobonda, gümüşten Bist30a kadar yatırım yapan fonlar var. Küresel okur yazarlığı olmayanlar için, ben S&P'a nasıl yatırım yaparım, fiziki olmayan gümüşü nereden alırım diyenler için fonlar çok cazip bir yol.
Adam da bunu söylemiş.
Herkes de adamı gömmüş.
10 larca kitabı olan bir adam. Yılların akademisyeni. Konunun uzmanı.
Aklıma şu karikatür geldi.
pbs.twimg.com
  • Mirket  (26.02.24 09:09:58) 
tefas'ta zibilyon tane fon var.

metaverse fonundan, altın fonuna kadar her şey var.

borsada riskli varlıklar, imkb 30 dahi var.

hoca haklı.

uğraşmak istemiyorsanız fona koyun.

ayrıca mevduat faizini de fondan alabilirsiniz.

tefas'a bakın, biraz araştırın, size uygun fonları bulursunuz.
  • gurur  (26.02.24 11:32:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.