[]

Ps5 alınır mı?

Hafta sonu Yunan’a gidebilirim. Publicte ps5 silim dijital versiyon €450

2 joystickli olan disk versiyonu da €530 gibi bir şey.


Bu cihazın yeni nesili ne zaman çıkacak? Değer mi almaya.

2 joystickle 16.400e falan gelecek yaklaşık taxfree ile.

 
2027-2028 gibi çıkar yeni nesili de, "değer mi almaya" sorusunu senin cevaplaman lazım. oynayacaksan, oyun seviyorsan al ne diyelim ki?


  • avatar is back  (25.02.24 22:45:36) 
Almak niyetindetseniz alın, daha en az 3-4 yıl yenisi çıkmaz. Yenisi çıkacak diye hevesinizi ertelemeyin. O fiyatlara alma imkanınız varsa hemen alın.

Elinizde eskiden kalan oyun diski yoksa diskli almayın, dijital alın. Hiç keşke diskli alsaydım demedim.
  • kibritsuyu  (25.02.24 22:47:19) 
Bence alinir. Pc de eskisi gibi ucuz degil oyun konusunda o yuzden. 2 3 yil onceki steam fiyatlari olsa pc topla derdim


  • floydian  (25.02.24 23:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.