[]

Yabancı ev arkadaşlarıyla kalma

Yurtdışındayım, paylaşımlı evde kalıyorum. Yeniyim diye ev de vermiyorlar. Bana diyorlar ki, 30 dklık programda yıkayalım. Çünkü elektrik çok geliyor. Her zaman 90 dereceye koymuyorum ama 90 dereceye koyacağım şeyler de vardı. Saçma değil mi ya?




 
90 derecede baya elektrik çeker makine, çok haksız değiller sanki ama bence asıl mesele 90 derecede neyi yıkıyorsunuz? günümüzde deterjanlar soğuk suda bile yeterince hijyen sağlıyor zaten.


  • orient blue  (24.02.24 17:22:36) 
90 derecede yikamana gerek yok o ayri da,
ya sen de onlara karisacaksin mesela kettlemi calistirdi, doluysa bosalt 1 bardak su ekle vs vs.
ya da imzaladigin sozlesmede olmadigini, sana karisamayacagini soyle gec.
  • spherical  (24.02.24 17:33:53) 
90 derece abartılı değil mi? Mesleğin ne? Mesela veteriner kliniğinde çalışıyorsundur, bulaşıcı hastalığı olan bir hayvanla temas etmişsindir, evde de başka bir hayvan varsa bulaşmasın diye belki yüksek derecede yıkarsın. Bu tip bir durum mu var?


  • rock n roll  (24.02.24 17:36:27) 
sürekli çamaşır yıkamıyorsan tamamen anlamsız bir mesele.


  • emirleblebikemir  (24.02.24 21:39:10) 
Havlular çok pis bir şeyle temas etti. Bende 90 dereceye attım. Her zaman atmıyorum.


  • Kahvedesu  (24.02.24 22:20:52) 
90 derece eğer ağır bir alerjin yoksa, kaka lekesi olmuş bir bebek kıyafeti falan yıkamıyorsan gereksiz.
beyazları 65 derecede ve her zaman ön yıkama ile yıkarım. eğer inatçı bir leke falan varsa bir kapak da kosla koyarım ikinci yıkama kısmına. şimdiye kadar temizlenmemiş bir beyazım çıkmadı.

öte yanda 30 dklık program da saçma çünkü o da çok elektrik çeker. kısa program = az enerji gibi bir denklem yok.
az enerji çekmesini istiyorlarsa eko programında yıkayacaklar.
illa 90 derecede yıkamanı gerektiren bir şey varsa, onların evde olmadığı bir anı bekle. ama bence orta yolu bulmayı öğrenmelisin. çok kafaya takma. paylaşımlı evde ne sorunlar çıkar yani.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (25.02.24 03:14:16) 
Nasıl gereksiz ve saçma diyenler olmuş anlamadım. Gerekli veya gereksiz ben yaşadığım evde çamaşırımı 90 derecede yıkamak için izin mi alacağım bir de? Ev arkadaşlarına gıcık oldum


  • benaslindayohum  (25.02.24 07:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.