[]

ramazan bayramında gap turu

bayram için gap turu düşünüyorum. acentelerle gidersem ortalama bir memnuniyetim olur mu? acentelerle hiç gitmedim şimdiye kadar ama gidecek arkadaşım da yok, öyle bir denemek istedim. tavsiye eder misiniz? gidip memnun kaldığınız acente var mı?




 
depremden önce gap turu yaptık harika geçmişti. kötü tur yoktur kötü rehber vardır.

biz ssc turla gitmiştik rehberimiz şahane bir insandı. aynı tur şirketinin akdeniz turuna katıldık rehber leş ötesiydi mesela. turun nasıl geçeceğini belirleyen en önemli etken tur rehberi. bu da tamamen şans.

3 aşağı 5 yukarı tüm turlar aynı şeyleri sağlıyor zaten.

turlara tek başına katılan pek olmaz. tanışırım kaynaşırım olayına çok güvenme herkesin eşi/arkadaşı olduğu için birileriyle kaynaşma şansın düşük.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.02.24 16:03:33) 
zaten çok kaynaşma kişisi değilim, öyle bir düşüncem de yoktu. tek derdim, iyi bir tur olması, yollarda rezil olmamak vs


  • love and trust  (22.02.24 16:11:15) 
yolculuk gayet güzel geçiyor rehber anlatımlarıyla birlikte. oteller de orta karar pişman etmez. depremden sonra o bölgeler nasıldır bir fikrim yok ama.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.02.24 16:23:03) 
gaziantep, şanlıurfa ve diyarbakır'da nerdeyse depremin izi kalmamış. teksen tur olabilir ama birden fazla kişiyseniz kendiniz gezin bence


  • paintov  (23.02.24 01:49:42) 
ankaradaysan gömü tur. canan renkliışık mükemmel bir insan ve çok donanımlı bir rehber. acenteyi arayıp onun ismini sorarsanız eğer gap turu yapıyorsa mutlaka onunla gidin.


  • jepa  (23.02.24 02:53:23) 
ben cok turla tatile gittim. tur en iyisi. kafan rahat oluyor.


  • sizofren06  (23.02.24 14:59:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.