[]

arkadaslik iliskileri

esimin bir arkadas grubu var taa liseden. arkadas grububaska bir sehirde ondan digerlerine gore biz daha az gorusuyoruz. bu gruptaki 3 cift evli biri de biziz. diger 2 ciftin kadin olanlari da haliyle gorusuyor ben daha disardayim cunku farkli bir yerde yasiyoruz dedigim gibi.

bu kadinlardan birini zaten en basindan beri sevmiyorum herkes beni sevsin ben ne istersem o olsun tiplerinden. ama idare ediyorum.digeri ile ise herhangi bir sorunum yok ben iyi biri oldugunu dusunuyordum.

biz evlenirken bana baya yakin davranip iste nisan elbiseni bana da atabilirsin yorum yaparim cok severim bu olaylari vs demisti ben de atmistim cook soguk bir cevap vermisti anlam verememistim, simdi benzeri bisey yasadik size sormak istedim.

bu ablamiz erkekler yani eslerimiz yanimizdayken cok iyi sicak davraniyor bana, sanki biz de yillardir arkadasiz. ama ne zaman birebir bir iletisimimiz olacak buz gibi. bu haftasonu biz onlarin yasadigi yere gittik aslinda kalacak baska yer ayarlamistik ancak onun esi esime bizde kalin diye cok israr etmis esim de kabul etmis. plani degistirip onlarda kaldik hicbir sorun yasanmadi. bana yine asiri sicak davrandi. sabah da zaten erkenden yola cikmamiz lazimdi hatta onlari uyandirmamak icin geceden vedalastik vs. ben de ozelden mesaj attim tesekkur etmek icin,her sey icin cok tesekkurler evinizi actiniz yeniden gorusene kadar kendinize iyi bakin dedim. gordu ama asla cevap vermedi. simdi ben bu davranisa anlam veremiyorum beni sevmek zorunda degil ama erkeklerin yaninda bana sanki 10 yillik arkadasmisiz gibi davraniyor. ve ne zaman birebir muhabbetimiz olsa boyle buz gibi. sizce sorun ne?

benim icin gorusmesem de olur ozel hayatindan da cok kolay insan silen biriyim ama esimin arkadasligi cok iyi ve bu durum ister istemez etkiler onlari, birlikte suraya gidelim buraya gidelim planlari yapiyorlar cunku. bilemedim nasil davranacagimi.

 
insanlarin bu tarz bazi bilincdisi falso hareketleri olabiliyor. muhtemelen yuzune soyleseniz cok sasiracaktir. aranizdaki bagi, karakterinizi bilmiyorum ama bence acik olmakta fayda var. ben sunlar sunlardan dolayi boyle hissediyorum. size hak verir ve ozur dilerse ne ala. baktiniz inkar, suclama yolunu tercih ediyor. bagi koparmak icin sebep olur.


  • buenosdias  (19.02.24 16:32:11) 
Benim de arkadaşımın karısı ile benzer bir diyaloğumuz var, topluluk içinde sorun yok ama birebir konuşmaktan kaçınıyor. Eşlerimiz tarafından yanlış anlaşılır diye bir çekincesi olabileceğini düşündüm. Çok da kafa yormadım. Mecbur kalmadıkça ben de iletişim kurmamaya çalışıyorum.


  • durbidakka  (19.02.24 17:31:07) 
öyle kabul etmek lazım. zorlamaya ya da eşinin ilişkisini bozmaya gerek yok. bazı insanlar böyle maalesef.


  • gabe h coud  (19.02.24 17:40:13) 
Yüzyüze ileşimi çok iyi, telefonlaşma sevmeyen, mesajlaşma olayına da mecbur kalmadığı sürece asla girmeyen, girdiğinde de, saatler sonra evet, hayır, tamam, dışında cevap vermeyen çok samimi bir arkadaşım var.
Ona benzettim kişiyi.

  • Mirket  (19.02.24 17:48:52) 
Grup sohbetindeki, yüzyüze buluşmalardaki tavırları farklı olabiliyor bazı insanların. Bence de illa kötü niyet olmak zorunda değil.

Konuşmazsam olmaz dediğiniz biri de değil belli ki, ancak eşinizin de eskiden beri arkadaşı.

Ben olsam bir şekilde kurulmuş, hiçbir zararı da olmayan bu dengeyi bozmazdım.

İşler iyi giderse en fazla başka bir şehirde hiçbir zaman çok da yakın olamayacağınız biriyle daha samimi olacaksınız.

Ancak işler kötü giderse ortak alanlardaki muhabbetiniz de aksayacak ve yok yerden tatsızlıklar ortaya çıkacak dertsiz başınıza dert olacak. Ne lüzumu var ki?
  • akhenaten  (19.02.24 18:19:36) 
Mirket ve akhenaten'in dedigi gibi olabilir, +1
Ya da esler eski ve iyi arkadaslar diye iyi davraniyordur, ortami bozmamak icin, ama cok da sevmiyordur arkadasliginizi, bu da olabilir, iliskileri gerecek, dengeyi bozacak bir durum yok, siz de arada bir gorustugunuze gore kibar davranin o kadar.

  • kassiopeia  (20.02.24 00:59:09) 
yılda bir görüşülen arkadaşlığı telefonda mıç mıç sürekli mesajlaşma sürekli iletişim içinde kalmaya döndürmek istemiyor olabilir, fazla samimiyetin eninde sonunda ayrılık getirdiğini görmüş ve telefon mesafesi koymak istiyor olabilir bu şekilde.
ama insan rica ederim her zaman bekleriz diyerekte kestirip atabilir tabi, garipmiş, sizde o nasıl devam ediyorsa edin en mantıklısı

  • eja  (20.02.24 08:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.