[]

Autodesk Hakkında

Selamlar,

Kendi şirketimizi kurduk 3 arkadaş, start-up gibi düşünün. Autocad ile arada işimiz oluyor, vaziyetlere filan bakıyoruz. Office kullanıyoruz vs.

Hepimiz öğrenci olduğumuz için bu yazılımların öğrenci versiyonları ücretsiz olarak sunuluyor. Deneme süreleri bittiğinde öğrenci versiyonlarını şirketimizde kullanmamızda bir sorun olur mu ?

Eskiden denetleme vs. oluyordu ama devam ediyor mu bilmiyorum.

Teşekkürler.

 
Yanlış bilmiyorsam EDU sürümler öğrenci mail adresinizi kullanabildiğiniz sürece yani öğrenci olduğunuz sürece kullanılabilir. O kontroller artık olmuyor.


  • Nocturne  (16.02.24 17:26:32) 
denetleme için önce sizin bilgisayarınızda lisanssız kullanım olması ve onun bir şekilde server'a sinyal göndermesi gerekiyor. sizinki lisanslı olduğundan öyle bir sinyal gitmez fiziken gelmezler sinyal olmadıkça da.


  • enteg  (16.02.24 17:56:37) 
şirketiniz autocad'in ile ürettiğiniz işleri yapacak olursa ve birilerinin dikkatini çekerse, sizin lisans almanızı beklerler. öyle şirkete gelip arama yapamazlar, o kvkk öncesi karanlık dönemlerdeydi. artık başka şekilde kontrol edebiliyorlar. bir de öğrenci versiyonu veya crack'li kullanırken yanınıza çizimleri yapsın diye birilerini alırsanız onlar da ihbarda bulunabilirler.


  • malheiros  (16.02.24 18:00:10) 
Bütün IP, Mac, Kişisel bilgilerinize erişim izni verip resmi bir autodesk üyeliği açıp ardından aynı bilgisayarda korsan yazılım yüklerseniz ceza bildirimi gelir mail adresinize. Dolar endeksli olacağı için de oldukça can yakıyor autodesk cezaları.

Eğer kendi elinizle autodesk'e kişisel verilerinizle eşleşen IP adresinizi vs. vermezseniz ve korsan/illegal kullanım yaparsanız tespit edilmeniz çok çok düşük bir ihtimal. Büyük firmalar bile çoğunlukla korsan yazılım kullanıyor.
  • kent sakini  (16.02.24 21:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.