[]

kamu dairesinde hayatım diye hitap eden memur

bilgi almak için müracaat etmiştim buna yönlendirdiler, ben gayet resmi sorularımı yöneltiyorum buna bu da lakayt biçimde hayatım diye söze başlıyor. bana hayatım diye hitap edemezsiniz ciddi olun dedim teli yüzüme kapadı. asdfg

ben mi hassas davranmışım?


 
Türkiye'ye ile ilgili nefret ettiklerim top 10 listenin en üstlerinde yer alır bu devlet memurlarindaki saygısızlık. Tabii ki "hayatım" demek oldukça absürt bir durum. Yerinde bir tepki vermişsiniz. Ben geçen ay apostil yaptırmaya gittigimde de kaymakam yardımcısı yüzüme bakmadan telefonda evdeki yardımcısına camları düzgün silmedigi için saydiriyordu.

İş etiği bu değil, olmamalı.
  • fraise  (14.02.24 20:54:08) 
Senin tepkin normal. Telefonla tekrar arayıp " telefon öyle kapatılmaz, böyle kapatılır" deyip telefonu kapatsaydın :))


  • rock n roll  (14.02.24 21:01:04) 
Hemcinsin ise olabilir yani değilse kabul edilebilir yani yok.


  • dedeminhirkasi  (14.02.24 21:23:47) 
merak edenler için ikimiz de kadınız.


  • geveze yazar  (14.02.24 21:36:19) 
Fraise +1
Devlet memuru (polis, doktor, hemşire, düz memur, belediye baskani ve en tepedeki) halka saygı ile yaklaşmiyor. Ya gereksiz agresifler ya da saygisiz.
Malesef onlara onlar gibi davransan da bu sefer sen haksiz oluyorsun direkt.
  • logisticsmanager  (14.02.24 21:36:28) 
Kadın kadına diyebilir bence ya. Salla.


  • dissendium  (14.02.24 21:38:53) 
Bunun cinsiyeti de olmaz ayrıca. tanımadığınız insanla bu şekilde konuşmak nasıl normal karşılanabilir? Hem de iş başında?

Türkiye'de insanlar bunları normalleştirdigi için bu tarz durumlarla karşılaşmaya devam ediyoruz bence.
  • fraise  (14.02.24 21:45:32) 
Ohooo bu ne alınganlık ya


  • Cezcez  (14.02.24 22:31:10) 
Ben hala bırak resmi daireyi ekşi'de bile tanımadığım bir suser sen diye hitap edince ciddiye alasım gelmiyor, ayar oluyorum, anlaması için ısrarla siz diye hitap ediyorum yazışırken. Sanal ortam olsa bile tanımadığım etmediğim insan nihayetinde lakayt konuşmaya gerek yok.

Bence az bile demişsiniz. Cinsiyetle, alınganlıkla bir ilgisi yok. Üslup bilmezlik, saygısızlık, başka bir şey değil
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (15.02.24 01:23:56) 
kadın işini yapıyor muydu yapmıyor muydu?


  • elorelia  (15.02.24 11:21:57) 
devlet memuru kul köpek mi? ben de devlet memuruyum hayatım gülüm vb. söylemlerini kullanmam ama devlet memuru da insan be. bu kadar kafaya takmayın. he memurlar kalitesiz mi yüzde 90nı kalitesiz.


  • mikahakkinen  (15.02.24 11:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.