[]

Bu ürünün bir alternatifi var mı?

Diz ağrıları için kullanılıyor. Ama ürün biraz pahalı. Bu ürünün alternatifi bulunabilir mi?

www.trendyol.com

Edit: Bir tane buldum; www.amazon.com.tr

 
İçine gizliden ağrı kesici koymadılarsa diz ağrılarına plasebo etkisi olacak bir şey sadece. Plasebo etkisi de kırılgan bir şeydir başka ilaç alırsanız bunun gibi kesmez falan ağrıyı.


  • herp  (10.02.24 15:04:48) 
@herp doktor tavsiyesi üzerine kullanılıyordu, neden plasebo etkisi olacağını söylediniz? Bu tip takviyeler uzun vadede eklem vs bölgeleri için destekleyici bir şey değil mi?


  • psipsipsi  (10.02.24 15:06:13) 
Öncelikle bu hap içindeki moleküllerin hiç birini vücudumuz alamıyor. Bu molekülleri (mesela kollajen) bir ev gibi düşünün, mide ve bağırsaklarımızda tuğla haline gelene kadar parçalayıp öyle emiyoruz. Sonra kana karışan bu tuğlaları vücut ihtiyaca göre garaj, kömürlük. köpek kulübesi veya villa inşa etmekte kullanıyor. Öyle kas kemik ve eklemlerin yapısında bulunan molekülleri hapla alınca ekleminiz güçlenmiyor yani, vücut öyle hazır çalışmaz, illa kendisi tuğladan yapar.

Eklem ağrısını geçirmek istiyorsanız kilo verecek, fizik tedavi alacaksınız, uygun spor yapacaksınız o zaman ha burada bir daire ihtiyacı oluştu der vücudunuz ve emilen tuğlalardan gerekli inşaatı yapar. Bu inşaatın sağlıklı ve plana uygun gitmesini çinko ve c vitamini düzenliyor. İlla takviye alınacaksa onlar alınabilir. Düzenli beslenen taze sebze yiyen birinde ikisinin de takviyesi gereksiz gerçi. Hele hele kırmızı et yiyen birinde böyle s.kik hapların plasebo dışında hiç bir etkisi olmaz.
  • herp  (10.02.24 15:17:17) 
Ben bunları hiç insan için arastirmadim ama köpeğimde var kalçada sorun. Ondan bir sürü makale okudum bu maddeler ile alakali. Ve bilimsel olarak destekleniyorlar, en azından köpeklerde. Yani böyle plasebo diyip geçilecek şeyler değil bunlar.
Buyrun bir kaç araştırma;
www.ncbi.nlm.nih.gov:~:text=In%20a%20recent%20systematic%20review,improving%20joint%20function%2C%20with%20a

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.ncbi.nlm.nih.gov

jeo-esska.springeropen.com


Yani net şekilde bunlarin etkisi yok, plasebo ilac ile bilimsel deneyde farkı çıkmadı diyen varsa koysun araştırma.

Dediğim gibi ben köpeğim için çok okudum (nedense köpeğe kendimden çok şey okuyorum), anladığım su;
Içinde olan madde ile beraber maddenin ne kadar olduğu çok önemli. Collagen, hyaluronic acid ve glucosamine için bakmistim misal bazi ucuzlara. Evet daha ucuz ama içindeki madde miktari da daha azdı ve arastirmalarda ise yarayan miktari almak için daha fazla kullanmak gerekiyordu.

Benim size tavsiyem biraz araştırma yapın ve hangi etken maddelerin kaç gr alınması gerektiğini bulun, ondan sonra alacağınız ürünün içinde bunun ne kadar olup olmadığına bakın, öyle alın.
  • logisticsmanager  (10.02.24 16:39:46) 
Yanlış görmüyorsam ikincisinde boswelia yok, bu biraz yeni, her üründe olmuyor ama arastirmalarda gene pozitif konuşuluyor. Aradaki fark onla aciklanabilir. Eğer arastirmalari yetersiz goruyorsaniz onsuz almakta sorun yok, arastirmalara güveniyorsanız ve şimdiden sizde ise yariyorsa onsuz almak saçma olur.


  • logisticsmanager  (10.02.24 16:44:59) 
www.vitaminler.com adresine bir bakın. orada her türlü takviye edici gıda mevcut.


  • kibritsuyu  (10.02.24 17:07:02 ~ 17:07:20) 
ty.gl ile içeriğini bir karşılaştırıp bakabilirsin. Ana madde aynı görünüyor.


  • hububrad  (10.02.24 17:26:40) 
Nutraxin olanı babam kullandı. Dizlerinde kireçlenme var. İlk zamanlarda baya iyi geldi, hareketlerinin rahatladığını, ağrısının azaldığını söyledi. Ama daha sonraları çok etki etmemeye başladı.
Muhtemelen ileri seviyelerde çok etki etmiyor.
Bir de bunları 3 ay kullanıp en az 3 ay ara vermek gerekiyormuş.
  • my fault  (10.02.24 18:06:05) 
bu işin mercedesi osteo bi-flex'tir. bu tip ürünlerde ucuza kaçılmaz. hasta hidroklorotiazid içeren tansiyon ilacı da kullanıyorsa, vücuttan mineral atımı fazla olduğu için ağrıyı daha da şiddetli hisseder, bu durumda magnezyum da almalı.


  • anthemis nobilis  (11.02.24 03:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.