[]

Sert kapaklı valiz mi kumaş valiz mi?

Ultra kaliteli 5000 tl olan valiz tavsiyesi vermeyin lütfen. Bir de Ankara'da nerelere bakmalıyım uygun fiyatlı valizler için?




 
Yorumları iyi değil hocam.


  • Kahvedesu  (07.02.24 18:20:46) 
Yakın zamanda bu konuları biraz araştırmıştım polikarbon ya da polipropilen valizlere karar vermiştim. Polikarbon valiz üreten bildiğim kadarıyla 2 türk firması var. Ççs ve Nippon diye açıkçası nippon'u pek gözüm tutmamıştı ÇÇS 5234 modelini tercih ettim. indirim vardı f/p olarak çok iyiydi. MÇS diye bir firma var onlar da polipropilen üretiyor onlar da tercih edilebilir. bence ççs ve mçs firmalarını araştırın memnun kalacağınızı düşünüyorum. Kumaş valiz alınmaz demiyorum ama alacaksam da samsonite ve kipling gibi markaları tercih ederdim lakin fiyatlar uçar o zaman da.


  • neil peart  (07.02.24 19:44:38) 
Sizce lcwden alınır mı?


  • Kahvedesu  (07.02.24 20:10:38) 
flo ve deichmandan almıştım herkes bana delimisin mağazadan alınırmı demişti 2-3 senedir kullanıyorum thy taşıyıcılarına dayandı sert olanlardan almıştım.

valiz al geç eğer dünya turuna çıkmayacaksan, kırılınca firma ile mi uğraşmayacak tıpış tıpış gidip yenisini alacaksan önüne geleni al gitsin.
  • eja  (07.02.24 21:43:33) 
@Kahvedesu açıkçası lcw valizleri nasıldır fiyatları nelerdir bilemiyorum. Valiz araştırırken sadece bu işleri yapanlara baktım. Valizlerin çoğu bir şekilde darbelere dayanabiliyor da tekerlek kısmında asıl sorunlar çıkıyor. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama valiz işi hep alınan bir şey değil. En azından çok uçmasanız bile valiz işi yapan firmalara yönelmenizi tavsiye ederim. 3 lü valiz aldım bunlar kırılana ya da kullanılmayacak seviyeye gelene kadar devam ederim. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali bu işler.


  • neil peart  (07.02.24 21:52:27) 
sert ama hafif valizler var. tercih edilir. kumaş sıkıntı


  • jelly bear  (07.02.24 22:17:25) 
kesinlikle sert ve hafif olanlardan.
4 lastikli olmali kesinlikle, kendi kendine dik durabilmeli.
orta boy, buyuklerde agirlik sinirini asmasi kolay.
  • cooperr  (07.02.24 23:48:29) 
Biz 2 tane Laguna Büyük Boy Valiz almıştık avrupa turu için, bir sorun çıkarmadı. (Sert olandan)

Bir de ek olarak şundan geçirmiştim www.hepsiburada.com
  • ananiyimioguz  (08.02.24 00:11:20 ~ 00:16:30) 
direkt yerli marka bak. Mçs, ççs gibi markalar gayet iyi, polipropilen valizler esnek olduğu için dayanıklı. Bence kumaşlar da güzel ve körük mekanizmaları daha iyi ama genelde artık plastik sert yapıyorlar. Eğer İstanbulda olsan Mercan yokuşunda bi yerli üretici var tavsiye ederdim biz oradan 4 valizi Boyner'deki 1 büyük valiz fiyatına almıştık, o kadar yurtdışına gittik geldik gayet iyi durumda.(polipropilen valiz)


  • nhk ni youkosu  (08.02.24 02:43:35) 
www.trendyol.com

Bu nasıl? Ben baya bir yol gidicem ya. Uçak-uçak-tren
  • Kahvedesu  (08.02.24 08:26:59) 
@Kahvedesu

ben begendim ama buyuk boy diyor, ben olsam orta boy alirim, bir de minik alirim. bazen bavullari cift satiyorlar, orta boy + kucuk boy seklinde.
  • cooperr  (08.02.24 20:16:07) 
Ben ikisini taşımam ki çok zor olur:(


  • Kahvedesu  (08.02.24 21:04:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.