[]

Telefonu kalemle kullanan var mı

Merhaba. İş ve ders için telefonu çok kullanıyorum. Not almak için kalem almayı düşündüm. Telefonu kalemle kullanan var mı? Memnun musunuz? Marka önerir misiniz kalem için? Bir süre sonra kenara atmak istemem. Ucuz bir şey değil. Sağ olun.




 
s23 ultra kullandığım için harici kaleme ihtiyacım yok. Özellikle fotoğraf üstünde karalama yapıp bir şeyler çizecekseniz oldukça kullanışlı, onun dışında ekran alıntısı, alıntınan resimdeki yazıları metne çevirme gibi işler için kullanıyorum.

Telefona sokacak bir yer olmasa gidip kalem almazdım.
  • kimlanbu  (07.02.24 13:13:54) 
Telefonda kalem kullanmıyorum ama iPad Pro (11 inç) ve iPad Mini’de (8,3 inç) kalem kullanıyorum. Genel kullanımda iPad mini boyut açısından mükemmel olmasına rağmen kalemle kullanım kolaylığı açısından Pro daha iyi. Sonuç olarak küçük (daha doğrusu dar) telefon ekranında kalem kullanmak rahatsız eder gibi geliyor. Telefonun klavyesi daha pratik olur. Bir mağazada denemeden almayın bence.


  • orient blue  (07.02.24 13:16:49) 
eskiden note 3 kullanmıştım, geçen ay da s24 ultra aldım kalemli olarak. Telefonun kendi kalemi varsa bence kullanışlı ama öyle her gün kullandığım bi şeyden ziyade işime yaradığında kolaylaştırıcı özelliği olan bir şey. Normalde kalemi olmayan telefonlar için kalemler bu kadar işlevsel olur mu bilemiyorum. Bundan 10 sene önce böyle eşantiyon kalemler vardı ve çok dandik oluyordu onlar. Daha iyi versiyonları çıkmıştır belki ama onu da taşımak problem gibi geliyor bana da. Tablet kılıflarında kalem yeri oluyor genelde de telefon için kalem koyacak yer bulmak daha zor gibi.


  • nundu  (07.02.24 13:20:29) 
s24 ultra aldım kendinden kalemli. 20 gün oldu olmadı bu kalem neymiş ne işe yarıyormuş diye kurcalamak dışında hiç çıkarmadım. kamerada uzaktan deklanşör olarak kullanılabiliyormuş sadece o hoşuma gitti.


  • inheritance  (07.02.24 14:28:45) 
Ben telefonu masa başındayken kalemle kullanıyorum.

Kalem olarakta esantiyon olarak verilen kalemler var tepesinde yumuşak bir dokusu olanlari kullanıyorum

images.app.goo.gl
  • kaiserr76  (08.02.24 11:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.