[]

Sevgilinizi aldatır mısınız

Merhaba. Sevgilinizi, eşinizi cinsellik olarak aldatır mısınız? Aldattınız mı? Aldattığınızı söylediniz mi?




 
Kisa cevap verecek olursam üçüne de evet diyorum. Ama bu bana aldatma gibi gelmiyordu pek.


  • Yourcousinmarvinberry  (05.02.24 11:14:30) 
Hayır, hayır, bilmiyorum yaşamadım. Birini aldatmamak çok da zor bir şey değil.

Birlikte olduğu kişiyi aldatan insanların yaşadıklarını hepimiz duyuyoruz. Konu fark edilmesin diye oluşan yalanlar zinciri ve bundan kaynaklı stres, eğer aldatma durumu ortaya çıkarsa yaşanan rezillikler...

İnsanlar, birlikte oldukları kişinin sebep olduğu çok daha az stresten dolayı hemen ayrılığı düşünebiliyorken yabancı biriyle kısa süreli ya da kaçak göçek bir şeyler yaşamak için tonla strese katlanabiliyorlar. Çok yorucu bence. Kişi kendinden bilir işi kaynaklı diğer insanlara güvensizlik de cabası.

Birine rahatça "ben böyle şeyler yapmam" demenin lüksü ve rahatlığı çok az şeyde var.
  • akhenaten  (05.02.24 11:35:08 ~ 11:38:47) 
asla, o düşünce oluşmaya başlıyorsa zaten ayrılırdım.
aldatmadım, aldatmam.

  • kondansator  (05.02.24 11:55:54) 
1- Hayır. Öyle bir ihtiyaç gütsem ayrılırım, kimle ne yaşamak istiyorsam yaşarım. Bazen insanlar her türlü fırsatı değerlendiriyorlar. Eldekinden de olmak istemiyorlar. Söylemiyorlar, gizliyorlar vs. Fakat ben daha önce organik olarak aldatıldığım için kimseye aynı acıyı yaşatmak istemem. En kötü, aldatma olayı olursa bile o gün ayrılırım zaten bitmiş demek oluyor çünkü bir şeyler.

2- Evet. Üniversite yıllarımda ilk uzun ilişkim sırasında hollandaya yalnız gittiğimde, red light ı gezerken meraktan girmiştim. Pek bir şey de yapmamıştım çekindim falan, 2. cinsel münasebetimdi. Fakat teknik olarak orada bulunmak zaten aldatmak oluyor. Ama neden yukarıda organik dedim, çünkü ben bu unutmak istediğim ve kendimden nefret ettiğim olayı yaşadıktan 4 sene sonra yine aynı ilişki içindeyken kız arkadaşım iş arkadaşıyla beni aldatmıştı. Olayları iki taraflı ele alınca onun yaptığı bana daha organik ve ağır geliyor. Yani bir süreç olmuş, hoşlaşma, şakalaşma, beraber yürüyüş, mesajlaşma, eve çağırma vs. vs.. uzun bir periyot var. (ve burası çokomelli) İki taraflı bir karşılıklı arzulama var. Ayrıca bunu bana itiraf ettikten sonra ilişkimiz bitse dahi o insanla aynı iş yerinde çalışmaya devam ettiğini bilmenin psikolojik bir yükü var falan. O yüzden kendi yaptığım hatanın karşı tarafa acısı ile benim yaşadığım arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum çünkü benim olayımda ne duygusal bir şey var, ne tekrar denk gelebilme gibi bir durum var, ne de başarıyla sonuçlanmış bir iş var. Bu konu zamanında burada da tartışılmıştı. İyi olmuş hak ettiğini yaşamışsın allahından bul aynı şey işte falan diyen çok olmuştu fakat ben kavramsal olarak kavuşsalar da, aynı şey olduklarını hala düşünmüyorum. Benim için duygusal faktörler daha önemli.

Ama neyse 20 yaşındaydım sanırım, bu olay dışında başka bir aldatma olayım olmadı, aldatmayı da düşünmem ne duygusal ne de fiziksel. O yüzden aldatır mısın a cevabım hayır ama daha önce aldattım mı, evet.

3- Aldatma itirafı karşıdan gelince ben de itiraf etmiştim zamanında böyle böyle bir şey yapmıştım madem sen olgunluk gösterdin itiraf ettin benim de içimde kalmasın demiştim. Belki biraz yaptığı şeyden oluşan pişmanlığı azalmıştır. Ama ben de etki-tepki sebebiyle canını yakmak istemiştim sanırım.

Nereden baksan toyluklarla dolu bir ilk uzun ilişki serüveni işte.
  • ananiyimioguz  (05.02.24 12:14:55 ~ 12:19:37) 
Hayır. Hayır. Naturally hayır. Eşini aldatan herkesi aldatır. Eşini aldatana güvenilmez.


  • prole  (05.02.24 12:20:19) 
Hayir hayir hayir. Esimde olmayip da başkasında aradığım bir sey yok sukur ki. 2 günlük baska bir insan icin de ne kendime ne esime böyle bir saygisizlik yapmam.


  • instant crush  (05.02.24 12:23:36) 
Hayır. Başka birine ilgi duyuyorsam ayrılırım.


  • lüzumsuz adam  (05.02.24 14:10:00) 
hayır, hayır, söyleyecek bir şey olmadı, olmaz.


  • nic cage  (06.02.24 11:03:40) 
aldatmadım. "aldatırım" demem çünkü yapmak isteyeceğim bir şey asla değil ama "aldatmam" diyemem. hani şey gibi düşün "sigarayı bıraktım" demek insana güven verir, ben zaten o işi bitirdim diye düşünüp ara sıra arkadaşlarının yanında filan içmeye başlarsın ve öyle geri başlarsın, o yüzden daima geri dönebileceğin ihtimalini düşünerek hep mesafeli yaklaşmak daha iyidir. o hesap, "aldatmam" demek istemiyorum, bunun ne kadar kolay olabileceğini göz önünde bulundurmak ve daima bu bilinçle yaşamak bana daha doğru geliyor. aldatırım, o kapasite var. ona karşı koyacak gücü bulurum kendimde umarım, öyle söyleyeyim.

aldatırsam kesinlikle söylerim ama, öyle şeyleri içimde tutamıyorum ben. hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceğimi sanmıyorum, kafayı yerim.
  • mark greg sputnik  (06.02.24 12:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.