[]

Arabanın ön camı içerden boncuk boncuk terliyor

Merhabalar, şu sıralar arabaya ne zaman binsem, ki çok sık çalıştırmıyorum, aracın ön camında içerden extrem bir şekilde buğu, hatta bildiğin su, temizliyorum. Webde sağda solda söylenen her şeye baktım ve bir çare olmadı. Sorum bunun için aracı kime göstermeliyim? Kimi kaportacı diyor, kimi camcı. Bu sorunu daha önce yaşayan ve bilgi verecek olan varsa sevinirim dostlar, teşekkürler.




 
gecen bende de oldu bir kere. ben de kafa yormustum birkac dakika. nedeni klima olabilir. bir sekilde hava yolu falan asiri nemlenmisse aracin icinde artan sicaklikla buharlasip onu cama dogru veriyor olabilir. disarida da hava soguk oldugu icin buhar cama carpinca yogusup suyun yuzey geriliminden dolayi akmadan camda duruyordur.


  • bohr atom modeli  (31.01.24 13:34:22 ~ 13:36:59) 
Cevap için teşekkürler ancak aracı bir hafta çalıştırmıyorum mesela, ama yine oluyor. Araç seyir halindeyken değil park halinde bu problem mevcut.


  • thesomberlain  (31.01.24 13:47:06) 
hava sirkulasyonu olmayinca ve arabanin ici de nemli kalmissa imkansiz degil bence. arabadayken zaten bi sekilde cam veya klima aciliyor.

ben evde cam siseden su iciyorum. bazen birkac gun evden gidince kapagi kapaliysa onun da ici buharli oluyor dondugumde. cunku kaloriferi kapatiyorum disarinin sicakligi dusuyor.
  • bohr atom modeli  (31.01.24 13:51:01 ~ 13:53:40) 
Bu arada plastik aksamda ve ön göğüste çok hafif bir nem hissediyorum dokunduğumda.


  • thesomberlain  (31.01.24 14:57:01) 
su girmiştir bir şekilde aracın içine. kapıların, varsa sunroofun drenajına falan bir bakılabilir. uygun mekan varsa güzelce havalandırıp yoksa da oto yıkamacılardaki ahtapot yardımıyla tamamen kurutup tekrar kontrol edersiniz.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (31.01.24 15:08:38) 
Ne olur ne olmaz bagajdaki pet suyu ve mikrofiber bezleri çıkardım. Bi beş dakika havalandırdım ve şu an yıkamada. Ondan sonrada mahalle arasında bi kaportacı var oraya gideceğim. Cevaplar için teşekkürler.


  • thesomberlain  (31.01.24 15:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.