[]

Varis tedavisi/ameliyatı

Merhaba. Askerlik yaparken nöbet tutmaktan sol dizime yakın bir yerde varis oluştu. Bunu uzun süredir ihmal ediyorum. Askerliğimi 2019 yılında yapmıştım. Şimdi bunun için doktora gitmek istiyorum ama öncesinde bilgi almak istedim. Varisin ameliyatla tedavisi sonrası iyileşme, işe dönme süresi ne kadar oluyor? Çevremde hiç yok. Ondan soramadım. Teşekkür ederim.




 
20 dk sürüyor damarları kurutma operasyonu yapıyorlar ameliyat kapalı yürüyerek çıkıyorsun hastahaneden lokal anestezi ile yapılıyor


  • baknedicem  (20.01.24 23:45:24 ~ 23:45:39) 
çok iyi araştırın, özel hastanelerin amacı önce insan değil, önce paradır bunu unutmayın. Yani özel bir hastene hemen ameliyat edelim diyecektir, aceleci davranmayın iyice araştırın.

Birden fazla doktora danışın mümkünse , devlet ve araştırma hastanesi olsun. Aynı şeyi en az 3 devlet doktoru öneriyorsa o zaman dikkate alın ve araştırma yoluna gidin.
  • Rao  (21.01.24 12:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.