[]

N11 satıcının ürünleri orjinal midir?

N11 den fazla alışveriş yapmıyorum. Sinoz un bir ürünü kendi sitesinde, hepsiburadadaki vs. mağazalarında 300 bandında satılıyorken n11 de yarı fiyatına satılıyor. Baktım satıcı n11 resmi satıcı görünüyor. Ürün orjinal midir? İlk kez alacağım için yapısını vs bilmiyorum sahte mi gerçek mi ayıramam da o yüzden. Sahte ürün olma ihtimali nedir acaba?




 
sahte olabilir


  • basond  (20.01.24 21:53:33) 
sahte olacağını sanmıyorum, belki skt'si yaklaşmıştır ürünün, elden çıkarmaya bakıyorlardır.


  • kesmekes laleler  (20.01.24 22:15:42) 
ben n11, hepsiburada ve amazon'un kendi satıcısı olduğu ürünlere güveniyorum açıkçası


  • thor44  (20.01.24 22:19:37) 
www.n11.com

Ürün şu. Mağaza künyesinde şirket ünvanı "DOĞUŞ PLANET ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ" olarak yazıyor. Skt kısmını soru cevap ile sordum 2025 dediler. Fiyat farkı çok olunca bir kuşkulandım açıkça. Orjinalini de bilmediğim için iteleseler anlamam çünkü.
  • yazdonumu  (21.01.24 00:11:01 ~ 00:12:21) 
ürünün eskisi gibi olmadığından bahsedilmiş, satıcı suçlanmış ancak firma da ürünün içeriğinde değişikliğe gitmiş olabilir ekonomik nedenlerden dolayı. yahut toptan alıcılarına özel fiyat çekmiş de olabilir, a101'de de 200 liraya satılıyor çünkü. yerel bir markaymış halihazırda, sahtesi çıksa gerekli duyuruları ve bildirimleri yapardı diye tahmin ediyorum.

bazı markaların sitesinde lot numarasını vs. girerek orijinal olduğunu teyit edebiliyorsunuz ürünün ama bunda yok galiba. mail atılabilir firmaya teyit için.

sağlık bakanlığının barkoddan ürün takip sistemi var da, sahte üründe barkod numarası da taklit edilmiş olabilir. yine de denenebilir belki.
utsuygulama.saglik.gov.tr

ben olsam başka bir markaya yönelirdim bu arada. satıcılarda bence sorun yok, firma ve ürünleri beş para etmez.
  • kesmekes laleler  (21.01.24 01:38:05) 
Markanın ürünlerini ben de kullanmıyorum ama bu ürününü bir arkadaşım denemiş beğenmiş o tavsiye etti. O yüzden markadan başka ürün almasam da bu ürünü bi denemek istedim saçım ve ellerim için. Bu kadar bariz fiyat farkı olunca dikkatimi çekti zaten. Ama satıcı da n11 resmi satıcı olunca arada kaldım işte


  • yazdonumu  (21.01.24 01:48:31) 
benim düşüncem şudur ürünle ilgili:
muhtemelen hindistan cevizi yağı + gliserin (caprylic/capric triglyceride) ana bileşenli bir ürün bu. bahsettiği 16 yağ içerisinde ihmal edilecek kadar az vardır.

içeriğinde sağlık açısından ciddi risk yaratacak bir madde yok, genel olarak kabul edilebilir bir ürün. sadece üründen alınabilecek verim konusunda kaygılarım var.
  • kesmekes laleler  (21.01.24 02:43:40 ~ 02:50:21) 
Yok ürün orjinal olsun o yeter bana. Zaten mucize bekleme durumum yok kuru elimi kuru saçımı azcık nemlendirip biraz yardımcı olsa yeter bana.


  • yazdonumu  (21.01.24 16:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.