[]

Annenizin doğum gününde

ona ne almıştınız? Hiçbir şey almamış olanlara değil sorum :)




 
bazen özel olarak bir şey istiyorsa onu alıyoruz, inci takı seti, yüzük gibi.
o bir şey istemiyorsa kendimiz alıyoruz, kıyafet, şal, yine başka takılar (broş), parfüm vs.
bazen bu tarz kişisel bir isteği ya da ihtiyacı olmazsa mutfak eşyasına yöneliyoruz, airfryer, kahve makinası gibi.
mutfak eşyasına yönelince şimdi kişisel bir hediye mi oluyor bu diye düşünüyorum ama uzun vadede ikisi de istediği, memnun kaldığı, işini kolaylaştıran şeyler oldu. son zamanlarda hamur makinesi (sanırım adı bu?) ve robot süpürge isteğini dillendiriyor ama bakalım :)
  • black holes in the sky  (18.01.24 01:19:35) 
yıllarca öküz gibi almadıktan sonra bir doğum gününde bir sürü şey aldık:

cüzdanı çok eskiydi, güzel bir cüzdan.

ayakkabı.

palto.

doğduğu günün takvim sayfası (bunun önemi pek yok ama almak istedim).

gidip de annenize hediye diye ev eşyası, halı falan almayın. hem ayıp, hem üzücü. bir tane doğum günü hediyesi alın. mutfak araç gereç isteği varsa onu sonra alın.
  • ahm1  (18.01.24 01:30:39 ~ 01:33:10) 
En son çanta ve cüzdan aldık. Çantası eskimişti.
Birkaç yıl önce cüzdan ihtiyacı vardı ama kafasındaki gibi bir şey bulamıyordu, hoşuna gidenlere de para veresi gelmiyordu. Orta-üst seviye bir markadan hoşuna gidebilecek bir cüzdan aldık.
Birinde de dikey süpürge istiyordu hep onu aldık (evde kedi olduğu için ortalık kum oluyor bazen, pratik bir temizleme yöntemi olsa da uğraşmasak diyordu hep, yoksa al evi süpür diye almadık biz de kullandık hep yani).
Ayakkabı da almıştık birinde.
  • pianeta  (18.01.24 01:42:51 ~ 02:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.