[]

Sürekli Uyuyorum

İki haftadır inanılmaz uykum geliyor. Sabahları zor kalkıyorum gün içinde uyku bastırıyor, uyuyakalıyorum. Gün içinde uyumama rağmen akşam kolayca uykuya dalabiliyorum. Hafta sonu 13 saat uyudum akşam 20.00’de yine uykum geldi, salonda uyudum. Normalde bana yeten uyku yetmemeye başladı. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı? İlaç vs. kullanmıyorum.




 
vitamin eksikliği sebep olabilir, B ve D vitaminleri kaynaklı olabilir.


  • hakmut  (14.01.24 16:47:35) 
bir yakınımda sizin gibiydi. sonra kanser oldugu ortaya çıkmıştı. ihmal etmeyin bence doktora gidip görünün check up'dan geçin


  • limonlu eksi  (14.01.24 17:03:39 ~ 17:03:58) 
İşte internetten arastirinca her seyin sonu kanser.

B vitamini seviyesi yerlerde olabilir. Doktora gidin ama randevu gununu beklemeden hemen bugun bir Benexol icebilirsiniz, sikinti olmaz. Zarari dokunmaz ama yarari illa ki olur. Maksimum siniri gecemezsiniz zaten.

Psikolojiniz cok mu kotu? O da uyku yapar.
  • ahm1  (14.01.24 17:58:37) 
vitamin eksikliği dışında oksijenden ve havasızlıktan olabilir.
evlerde kalorifer yanıyor, havasız ve nemsiz kalıyoruz.
sırf bu yüzden triflo kullanıyorum düzenli.
şu üç toplu, hastanelerde nefes egzersizi yaptırılan alet.

faydası var diye öylesine başlamıştım, ilk denememden sonra uykum açılınca ne kadar oksijensiz kaldığımı fark ettim.
bende de burun kuruluğu vb. sorunu var, aldığın havayı direkt etkiliyor.

en kötü ihtimalle açık havada derin nefesler alın, nefes egzersizi yapın, evinizi havalandırın.
  • blatta hiberna  (05.02.24 15:34:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.