[]

Sevdiğin halde gitmek

Sizce bi ilişkinin karşılıklı sevgi olması halinde bile bazen bitmesi gerektiği durumlar var mıdır? Aldatma olur, kendini yetersiz hissettirme olur vs hangi sebepler olursa şu denilebilir mesela 'yaa tamam bla bla bla oldu ama bunu da görmezden gelirim' çünkü seviyorum. Yoksa ne olursa olsun gitmek mi gerekir ne kadar seversen sev büyük hatalar karşısında? Çünkü asla düzelmez mi o hatalar ya da bıraktıkları? İçim gibi karmakarışık bir sorular silsilesi oldu ama kusura bakmayın..




 
Büyük hatalar varsa, aşkımdan ölsem durmam onun yanında. Yani sevgi her zaman kurtarıcı değildir


  • rock n roll  (10.01.24 13:51:20) 
Her ikinize de cevap olarak; bu durumlarda bile bir tarafın bence her şey çözülür gerekli yardımları almakla demesi gerçekçi midir?


  • Pass this on  (10.01.24 13:52:57) 
Pass this on, ben kendi adıma konuşursam gerçekçi değil.


  • rock n roll  (10.01.24 13:57:39) 
Her türlü şey yaşanmış mesela aranızda aldatma da var, istemsiz yapılan psikolojik şiddet, değersiz hissettirme. Ama bunların düzeltilebileceği düşünülüyor. Düzelir mi? Her şeyi terapiyle çözebiliyor muyuz?


  • Pass this on  (10.01.24 15:56:05) 
Burada genel geçer tek bir kural var aslında, başka hiç yok.

Br ilişkinin bitmesinin tek sebebi taraflardan birinin o ilişkinin bitmesini istemesi.

Eğer taraflardan biri bitmesini istemiyorsa ilişki kötü de olsa, taraflar birbirini sevmiyor da olsa hatta nefret bile etseler ilişki bitmez.

Bir taraf bitmesini istiyorsa dünyanın en büyük aşkı da olsa biter.

Neden bitsin istendiğinin bir önemi yok. Bu çok değişken. Neticede ya istiyorsunuzdur ya istemiyorsunuzdur.
  • akhenaten  (10.01.24 15:58:45 ~ 15:59:49) 
çok fena manipüle ediliyorsunuz. bu döngüden en kısa zamanda çıkmanızda fayda var. aldatma, psikolojik şiddet, kendini değersiz hissettirme vb. sadece sizin buraya yazdıklarınız. bunları yapan insanın başka, daha ileri şeyler yapması da çok olası. ayrıca bunlar istemsiz yapılabilecek şeyler değil. psikolojik bir sorun sonucu yapıyorsa da en fazla terapi alması yönünde dostça fikir verebilirsiniz ayrılırken.

hayat bir kere, kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın. bu kadarının bile izlerini silmek, onarmak, iyileştirmek için çok uğraşacaksınız, enerjinizi buna harcayın.
  • Phoebe  (11.01.24 11:54:47) 
geçirilen süre, evlilik varsa çocuk durumu, verilen emeklere bir bakılır. bazen deney yaparken en başında aksilik olduysa yeni malzeme alıp devam etmek sağlıklı bir sonuç için daha mantıklıdır. bu da öyle. ömrünüzün büyük bir kısmı daha duruyor gibiyse neden ilerde sorun çıkarma ihtimali olan bir kirlilik ile uğraşasınız? tekrar etme ihtimali hep çok yüksektir. Hele ilişkideyken yapılan hataların evlilikte tekrar etmesi daha da yüksek ihtimaldir zira evlilik zor bir yolculuk zaten.


  • enteg  (13.01.24 07:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.