[]

Sandviç önerisi

Merhaba. Poğaça yemekten bıktım. İşte yiyebileceğim sandviç önerir misiniz?

Pastırma mantıklı geliyor et olduğu için. Her gün/iki günde bir pastırma yemek zaratlı mı? Ton balığı aklıma geliyor ama gece hazırlayınca sabaha kadar bozulur mu? Siz nasıl sandviç hazırlıyorsunuz? İşe başka ne götürüyorsunuz?

Çikolata, fındık fıstık alerji yaptı. Artık yemiyorum. Bunlar önerilmeden not olarak söyleyeyim. Sağ olun.

 
Peynir, hindi füme, salatalık, marul, mısır vb koyup altık olarak da biraz krem peynir sürüyordum harika oluyordu.


  • rebecca  (26.12.23 17:08:33) 
Pastırmada sarımsak olduğu için problem olabilir. Onun yerine kuru/füme et daha iyi olur. Fakat bunlar çok tuzlu. Kırmızı et kadar kalorili olmasa da çok daha az yağ ve tuza sahip hindi füme bence en iyi tercih olur. İçine biraz marul, çok az fesleğen, zevkinize göre peynir (kaşar olur, mozzarella olur) konabilir. Çok az zeytinyağı da gezdirebilirsiniz.


  • orient blue  (26.12.23 17:12:17) 
Işe ne götürüyorum; is yerinde buzdolabi varsa normal yemek yap götür.
Yoksa yemeği uzun süre soğuk tutan kaplar var.
Böyle sürekli sandviç ile hayat geçmez.

Yani çözüm istersen en sağlıklısı bu.
  • logisticsmanager  (26.12.23 17:19:59) 
pastırma yersen terledikçe terle birlikte etrafa çemen kokusu yayarsın, bir de sevip 3-4 gün üst üste yersen o kokuyu çözemezsin derinden


  • freebird5406_2  (26.12.23 17:28:08) 
Ben sandviç yapacağım zaman akşamdan ekmeği son haline getirip poşetliyorum. İçine koyacağım salatamsı malzemeleri ve peynirleri de streçle dolaba koyuyorum. Sabah da hemen ekmeğin arasına arasına atıp çantaya koyuyorum.

Ama ton balıklı sandviç yapacaksanız zaten ekmeğin arasına koymanıza gerek yok ki. Sabahtan süzüp ufak bir kahvaltılık kutuda yanınıza alın yemek vakti sandviçin geri kalanına eklersiniz.

Etli sandviç seviyorsanız kepekli sandviç ekmeğinin arasına tütsülü peynir koyun, üstüne nemlendirecek kremamsı bir peynir sürün üstüne de kuru et koyun. Çok iyi.
  • akhenaten  (26.12.23 19:18:17 ~ 19:21:20) 
Tavada mantar, kabak gibi birkaç şeyi 5 dakikada pişirip mikkemmel sandvicler yapabilirsiniz ve pastirma kokusu da olmaz.

Bu de humus, tahin pekmez, salcali cevizli acuka gibi bi seyler filan pratik olur, hemen de bozulmaz.
  • fadetoreality  (27.12.23 01:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.