[]

Hollanda maaşlar

Merhaba, anlık olarak hollanda’da gezerken albert heijn marketin iş ilanında 21+ için 17€ gibi bir şey gördüm ve saatlik olduğunu düşündüm bilmiyorum yanılıyor muyum, haftada 40-45 saat arası bir şeye vurunca tax sonrası hesaplama sitesi 2635€ gösterdi.

Bu doğru mu ? Normal market çalışanı bile 45 saat çalışmaya bu parayı kazanabiliyor mu hollanda’da yoksa ben felemenkçenin azizliğine uğrayıp yanlış mı anladım ?

Ortalama maaşlar nedir ?

 
www.reddit.com

Burada benzer soruda yüzde 16 gibi bir miktarin düşülmesi gerektigini soylemis.
Bu arada çalışma saati de baktığımda 35-40 denmis, 45 değil.

Neyse sizin soylediginiz maas biraz yüksek gibi aynı firma 21 jaar diye aratinca 17€ çıkmıyor pek.
albertheijnloon.nl

Tabi Hollanda'da değilim, google yapiyoruz :)
  • logisticsmanager  (25.12.23 14:45:13) 
evet saatlik maaştır o gördüğünüz. eğer full time çalışıyorsa haftalık çalışma saati genellikle 36-40 arasındadır. hadi maksimum 40 alalım. bu sitede (thetax.nl) hesaplayınca aylık net gelir 2464€ çıkıyor. ilan belki part-time iş için de olabilir, ki maaş saatlik gösteriliyorsa büyük ihtimalle öyle.

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama benim de arkadaşlarımdan duyduğum albert heijn'in part time çalışanlarının yaşı yükseldikçe çalışma saatlerini azalttığıydı. yani o 17 euro 36-40 saatlik bir çalışma için mümkün olmayabilir.
  • king lizard  (25.12.23 15:03:48 ~ 15:04:32) 
40 olsa 2464 vasıfsız için bence çok yüksek miktar ya, keşke afişin fotoğrafını çekseydim. Hollanda average salary olarak aratınca after tax 2500-2700 arası bişey çıkıyor zaten


  • phiphi  (25.12.23 16:14:48) 
Hollanda'da minimum wage 11.50€ imis, kasiyer ya da raf dizen isci alsa alsa kurumsal yerde +2,+3 alir max. Takim lideri, sube menajeri yardimcisi falandir o.


  • speedy  (25.12.23 20:30:48 ~ 20:33:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.