[]

Banka kredi kartı limitimi gelirimin 16 katı limite çıkardı

Vakıfbank otomatik limit artırma ile 1 sene içerisinde kredi kartı limitimi artıra artıra gelirimin 16 katına çıkardı. Bu durum bende harcama noktasında bir fark yaratmadı. Kendi gelirime göre kontrollü şekilde harcama yapıyorum. Bunun haricinde limitin gelirime orantısız yüksek olması herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Otomatik limit artırmayı kapatayım mı?




 
@mirket kartımı internet alışverişlerine kapadım. Sanalkart açıyorum internetten ödeme yapmadan önce. Temassız limiti de düşük. Dediğiniz durum yine de olabilir mi?


  • cambalkon  (02.12.23 14:50:09) 
Benimde 15 katı bir dezavantajını görmedim acil ihtiyaç durumunda baya da işime yarıyor


  • retarder  (02.12.23 15:07:06) 
Şifresiz şekilde kart harcaması yapılabiliyordu en son pos cihazlarından. Birisi atıyorum 100k tutarında bir laptop ve diğer bir sürü harcama yapabilir eğer kart başkasının eline geçerse. Kartı fiziksel olarak çaldırdığınızda her şey yaşanabilir


  • Unde bach canim  (02.12.23 17:33:24) 
@unde dediğiniz durum temassız limiti düşükse ya da temassız komple kapalıysa da mı mümkün?


  • cambalkon  (02.12.23 18:32:41) 
Temassızla alakası yok benim dediğim durumun. Şifresiz kullanım dediğim temazsız kullanım değil. Adam poz cihazına kartı sokuyor, şifresiz devam etme seçeneğiyle onaylayıp tahsil ediyor. Biraz baktım, günlük limite sahip ve kapatılabilir bir şeymiş “kredi kartı işe şifresiz çekim” yazarsanız görürsünüz.


  • Unde bach canim  (03.12.23 11:18:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.