[]

Samsung s23 vs iPhone 13

Arkadaşlar selam,

Kamerası iyi olsun,
Beş yıl değiştirmeden kullanabileyim,
Sorun çıkarmasın,
Şarjı çok gitsin ve bataryası uzun ömürlü olsun diyebileceğiniz bir cep telefonu arıyorum.

Hangisi daha doğru bir tercih olur?

 
batarya 2 sene dayanır. ama 13.
s23ün de kapasitesi azalacak sonuçta.

  • jelly bear  (26.11.23 16:32:46) 
2-3 yıl içinde pil değiştirmen gerekir o kesin, ikisini de 5 yıl kullanabilirsin ama ip13 zaten 2 yıllık teknoloji, s23 bu yılın en iyilerinden.(işlemci, kamera vb. açısından) O açıdan ibre Samsung yönünde, ama Apple'ların kullanım ömrü gerçekten iyi hala iphone 8+ veya 10 kullanan biliyorum.

ben s23 256gb aldım, normal şartlarda 5 yıl gider zira pili değişmiş S7'yi annem kullanıyor, S10 plus'ı iki arkadaşım kullanıyor. Samsung yeni telefonlarına 4 jenerasyon update garantisi veriyor mesela.

fakat 5 yıl sonra şimdi iyi gelen kamera vs. yenilerin yanında kötü kalacak. Genelde 3-4 yıla telefona bişey olmasa bile "ya şu yeni modele geçeyim" dedirtecek işler yapıyorlar.
  • nhk ni youkosu  (26.11.23 16:39:14 ~ 16:39:41) 
sağlamlık , sorunsuzluk uzun kullanım ömrü, kamera bunlar iPhone yi çağırıyor


  • Rao  (26.11.23 18:05:45) 
iphonela nefret aşk ilişkisi içindeyim. ne kadar kötü olsa bile iphone. hatta zorlamazsa pro model seçmenizi önereceğim 12 pro falan.


  • ala09  (26.11.23 20:21:41) 
iPhone 13 giriş seviyesi Xiaomi deki gibi 4gb ram kullanıyor. 5 sene idere etmez. 3 yıl kullanımdan sonra takılma başlar. Ayrıca batarya değişimi kaçınılmaz. iPhone 5 yılda 2 batarya değişimi istiyor.

Şuan 13 ü geçtim düz 15 bile sıkıntılı. 15 pro, pro max dışında alcaksan iphone alma. Iphone zengin işi ve Türkiye gibi teknolojinin ulaşılmaz olduğu bir coğrafyaya göre değil.
  • ferenc  (26.11.23 22:40:43 ~ 22:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.